![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Verdiği demeçler fazla iddialı ve sivri bende farkındayım kardeşim ama bu onu harcamamızı gerektirmez... Yaptıklarının ve verdiği demeçlerin aşırı bir güvenden kaynaklandığı bir gerçek... Ama bu konuda gerekiliyorsa uzman birinin desteğine ihtiyacı olduğu kesin ayrıca takım içinde ki ağabeylerininde bu konuda onunla ciddi bir şekilde konuşmaları gerekmektedir. Ha baktık yine olmuyor konuşulanları anlamıyor verilen şansları kötü kullanıyorsa o zaman yol verilir ama şu an erken olduğunu düşünüyorum.. Sonra kör ölünce badem gözlü demeyelim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Destekte biryere kadar kardes.. Serdar Ozkana destek oldukta ne oldu? Batuhan Besiktasin kiymetini bilmiyorsa suc bizde mi??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdarla batuhanı kıyaslama elma ile armutu kıyaslamak gibi olur arkadaşım... Serdara verilen şansın % 10 unu verilmedi mi ki batuhana kıyaslama yapıyorsun.. Beşiktaşın değerini bilmeye gelince eğer ki şans verilir oda şansını iyi değerlendirmez ve kendine çeki düzen vermezse dediğinize kabulüm ama şu şartlarda kazanılması gereken bir futbolcumuz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | batuhan bu kafayla devam ettıgı surece gıder kucuk takımda buyuk golcu olur. besıktasta top oynayacam dıye dusunuyosa bu kafayla ıdman bıle yapamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru diyorsun ama batu cok ukala eski. gider gitmez bjk şamp. olamaz demesi , febe macndan sonra kahraman yapmıycaksın kahraman olacaksın demesi dün yaptıgı hareket ve macdan sonra dedigi Terim beni oynatıyorsa anca o bilir başkası karışmaz sözü bu laflar 18 lik bi futbolcu icin cok cok fazla. Bu olay ona ders olacakdır. Rıza hoca ve Eskişehir yönetimini kutluyorum.Bir musübet bin nasihattan iyidir.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | batuhan ne olursa olsun bir maçın oynanacağı günün arifesinde sabaha kadar duramaz yada hiç bir futbolcu bunu yapamaz bu takıma ve arkadaşlarına ihanettir verdiğin örnek cerrad farklı maçtan sonra bu maçtan önce sizde gördünüz ki şu anda türkiyede hakan şükürden sonra hava topuna en hakim futbolcu batuhan attığı tesadüf gole bakın kafaya çıkıyor baldırına çarparak gol oluyor bu ne demek kendini maçahazırlıyamammış bir futbolcunun tesadüf golü ve tanrının ona bir yardımı dır batu bünü ilk kez yapmıyor ve daha bir yıldız adayı yıldız bile değil birde bunun ilersini düşünün
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu anki haliyle kesinlikle Beşiktaşta oynayacak kapasitede değil daha. Peki bu disipsizlikle nasıl kendini geliştirecek? Biz Okan Koç u ne umutlarla almıştık hatırlarsanız adam olmayınca olmuyor hepimiz gördük. Peki olan kime oldu? Tabiki ona oynadığı bölgede sabreden yerine geçmek isteyen birçok gencide geçiyorum kaybedilen 3 puanlara yazık oldu. Beşiktaş klübünün birilerini adam etmek için kaybedecek ne 3 ne 1 hatta yarım puanı bile yoktur, olamaz. Önce o çıkar ortaya ben adam olacam der tabiki o zaman herkes fedakarlık yapar. Ama onun öyle bir niyeti olmadığını geçen seneki olaydan sonra bu sene tekrarlamasıyla anladık ve gördük. Kimse kusura bakmasın benim sabrım yok. Genç örnek istiyorsanız Messi ye bakın derim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar batuhan'ı kazanmak zorundayız falan diye yorumlar yapmışlar, bu bir yere kadar haklı bir yorum olabilir peki tersini düşünelim batuhan BEŞİKTAŞ'ı geri kazanmak gibi birşeyi aklından geçiriyor mudur? ben hiç sanmıyorum ... Batuhan'ın maç gecesi barlarda sabahlaması BEŞİKTAŞ'tan çok takım arkadaşlarına, hocasına ve eskşhre yapılmış bir ihanettir. İstanbul'a adımını atar atmaz bara hücum anlayışı varmış aklında. Nese bu kısmı bizi dolaylı yönden etkiliyor. Bir de "hocada panik gördüm" gibi açıklamaları var ki ukalalığın bu kadarı. Yaşı genç olabilir ama bence bununla ilgisi yok durumun, çünkü bu çirkin tavırları ilk değil adım gibi eminim sonuncusu da olmayacaktır sürekli bu tarz şeylerle gündeme gelecektir. Daha BEŞİKTAŞ A takımdaki ilk maçında sherif ile olan şampiyonlar ligi ön elemesinde bir pozisyonda arkadaşı pas vermedi diye saha içinde alışkın olmadığımız tepki ve tavırlar gösterdi ki inanamamıştım, noldu benzerini febe maçında kendisi de yaptı demekki maç içinde olabiliyormuş böle şeler. Ama febe maçı sonundaki "kral yapmayacaskın kral olacaksın" açıklaması ile yine gündeme oturdu, saha içinde ve dışında BEŞİKTAŞ futbolcusuna yakışmayacak çok fazla çirkin olayı var, biz futbolculuğunu geliştirsin diye gönderdik ama adamın ahlak ve terbiyesinde noksanlık varmış bilmiyorum bunlar geliştirilebilir mi ?
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (07-04-2009 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer bir futbolcu boş bir zamanında disko ya giderse buna hiç kimse karışamaz. bu konuda haklı özel hayatı bizi ilgilendirmiyor diyenler, ancak bu futbolcu ertesi gün maç varken ve çıkmakta yasaklanmışken gizli gizli diskoya kaçıp gece boyunca içiyor eğleniyorsa buna seyirci bile karışabilir. tamamen saçma sapan bir davranış 17 sinde bunu yapan gol kralı olursa neler yapar acaba. gerçi bu şekilde davranırsa zaten biryere varamaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |