![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Biz bile sallıyoz baksanıza Batuhan'a..Elimizde bi mücevher var..Dışardan bile alıcısı olan özel bir parça.. Ama bizler bunun farkında değilz..Bir hata yapmasın yaw adam..Ne karakteri, ne adamlığı, ne futbolculuğu kalıyor...Ama şunu unutuyoz işte..Bu adam 25-20 yaşlarında, tecrübesini almış, hayatı öğrenmiş bir adam değil..Daha benm yaşımda, o da genç..Bazı hataları, yanlışları gençliğine vermek çok mu zor yaw? Hiç mi genç olmadık? Olmadınız? Rıza Hoca hiç mi genç olmadı? Genliğinin verdiği pozitif enerjiyle bazı yanlışlara düşmedi..? Beşiktaş'ın evladı Rıza çok rahat kapatabilirdi bu olayı..Cezayı verir, uyarısını yapar fazla uzatmazdı..Bu kadar gündem olmazdı olay..Batuhan'a ders niteliğinde, fayda niteliğinde bir çözüm getirilebilirdi..Ama noldu şmdi.."Batuhan Kovuldu..!" ..Way anasını be..Batuhan ya, genç adam, Beşiktaş'ın geleceği...Vurun gitsin, alın aşşağı..Yahu kardeşim hiç mi düşünmüyosunz..Bu adam bu kadar gündem olunca daha da çoşabilir, iyice abartabilir diye..Yok ama..Harbiden de vurun gitsin.. Gelmişsinz bi de Lincolnle Batuhanı nasıl kıyaslarsınız diyosnz? Yaw Lincoln kim ? Eksileri artılarını dibe gömen bi adam..Neyini gördünüz de bu kadar yüksek mertebeye yerleştiriyonz elin Lincolnünü..Bırakın Allah aşkına..Beşiktaş'ın adamına, geleceğine, evladına sahip çıkmak daha mantıklı..Beşiktaşlılar bile sırtını çevirirse bu genç adama; nolabilir ki..En kötü avrupaya gider orda oynar topunu, 5-6 yıl sonra gelir FB'de GSde düşman ilan ederiz sonra da.. ![]() Konu İbodaca tarafından (07-04-2009 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Pascal da cok hata yapardi ama kimse bunlari konusmazdi neden???? 26 eylül 2000'de beşiktaş'ın devler ligi'nde leeds�e 6-0 yenildiği maçta mills�e yumruk attı. 5 maç ceza aldı 2 aralık 2000'de g.birliği maçında ismail güldüren'e tükürdü, 1 maç ceza aldı. 8 şubat 2001'de türkiye kupası yarı finalinde g.birliği'nden thomas'a kafa attı. kırmızı kart gördü. 31 mart 2001'de g.saray maçında okan ve fatih'e sert girdi, hakem orhan erdemir kırmızı kart gösterdi. 24 ağustos 2002'de istanbulspor maçında oyuna girmesiyle çıkması bir oldu. fransız oyuncu 71'de oyuna girdi, 76'da selçuk'a yaptığı hareketten sonra kırmızı kart gördü. g.saray ile ali sami yen stadı'nda oynanan lig maçında poposunu gösterdi, olay oldu. bar çıkışında gazeteciye saldırdı, mahkemelik oldu. fulya duvarına işedi. son olarak da herkesin bildigi üzere zar tuttu. Cünkü adam sahada asi ruhuyla savasirdi. Demecleri, hareketleri, kartlari, taraftari baglamazdi o oldugu gibi sevilirdi. Kimse kafasini yormasin Batuhan Besiktasa gelip isini yaparsa kimse bisey konusmaz. Bu isler böyledir. Baskan istifa diye ben mi bagiriyordum. Pafla cikacaz dedi cikmadi, hakeme küfür etti sunu yapti bunu yapti ne bicim Baskan diyorlardi ne oldu? Simdi kimse konusmuyor. Isler yolundaysa böyle seyleri kimse görmez. (Batuhanla Pascali kiyaslama diye yorum yazmadan önce bi daha okuyun)
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
discoya giden ahlaksız tabikide ama işine ihanet edersen ahlaksızdan da ote olursun !! bu hem arkadaşlarına ve hocasına ihanettir hemde saygısızlıktır..Bu yaşta saygıyı bilmiyorsa bi insan bundan sonrada saygo gostermez bole devam eder KİRALIK Gİİtmeden once ben BObodan Nobreden daha ıyım diyen adamdan ne beklersin 3 ay gecmedi aradan şimdi de bu istediğiniz kadar arkasında durun bu oyuncu 1 gol atar 2 gol atar sonrada yaptıklarıyla atıgı gollerin ustunu kapatır faydası olmaz bole bı futbolcu olacak Beşiktaşta işi olmaz inşallah
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhanın röportajlarını, ukala tavrını, Beşiktaş camiasını karşısına alma seviyesinde çıkışlarını hiç sevmiyorum, tasvip etmiyorum. Ama şu gerçek var ki Batuhanı bugün yurtdışına yollasak Nihata yaptıkları gibi başta bugün sallayan fbliler her sene peşinden koşacaklar. Bugün gsde olsa bugün kendisine sallayan gsli yazarlar "arda da kimmiş asıl yıldızımız yeni hakan batuhan" diyeceklerdi. Batuhan Ardası Semihi Gökhan Gönülü vs dahil son 10 yılda Sergenden sonra çıkmış en önemli, en potansiyelli türk yeteneği. ardanın top topladığı yaşlarda iken batuhanı attığı bilmemkaçyüz golle konuşuyorduk. O bakımdan gaza gelmeden durumu iyi değerlendirmeliyiz. Takımda tutmayacaksak da sözleşmesini iyi değerlendirip çok güzel bir bonservisle yollamalıyız. Elden apar topar çıkarılacak kadar önemsiz bir oyuncu değil batuhan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | İyi o zaman İbrahimovic'leri, Rooney'leri, C.Ronaldo'ları televizyon başında izlemeye devam edelim, 35'inden sonra da Türkiye'ye gelmelerini bekleyelim. Çok ahlaklı bu adamlar. Beşiktaş'a karşı, Beşiktaş formasına karşı yanlış yapmadıktan sonra devam edeceğim bu cocuğu savunmaya. Bugün bu kadar konuşulmasının sebebi hareketi Beşiktaş'ta yaparsa biter örneğin. Beşiktaş şampiyon olamaz demesi hadsizliktir, yanılmıyorsam açıklama yapmıştı bunun ardından. Beşiktaş'tan o takım diye bahsettiği röportajın varsa videosunu paylaşırsanız sevinirim. Ben baktım göremedim, söylememiş olduğuna da inanmak istiyorum. Yukarıda yazılanlara katılıyorum. Batuhan Sergen'den sonra Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenektir. Keza Rıza hocanın Batuhan'ı medyaya yem ettiğini düşünüyorum bende biraz. Pekala daha sessizce halledilebilirdi bu mesele. Sahada Pascal ararız, İlhan ararız.. Ben ararım en azından. Gerektiğinde hakeme kafa tutabilecek, kendi sahana geç diyebilecek Beşiktaşlılar ararım. Batuhan'da o potansiyel var. Ve Pascal'ı o kadar hatasına rağmen yeğe göre sığdıramayan Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'la büyümüş bir çocuğu, Beşiktaş'ın evladını eminim ki bağrına basacaktır. Sahada kendini görmek istiyorsa da basmalıdır. Alıntı:
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (08-04-2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Atatürk ' ün sözü .... Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim . diyor Ulu Önder.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
SERGEN kendisini yöneten adamlardan birine (kim olduğu öenmli değil) ozman 10 numarayı alsın kendi oynasın demesini sineye çekicez. FEYYAZ beşiktaşın çekini cirolatıcak (tamamen yanlış anlaşılmadır ) beşiktaş bunu sineye çekicek. BATUHAN kafasına göre takılıcak ben kral yapmam kral olurum diyecek. bizde bunları sineye çekelim bunlara boyun eğelim. bunlar herşeyin formanın klubün önünde olsun. OKTAY arkadaşının manitasıyla evlensin (ayrılmış falan olması hiçbirşey ifade etmez hele 2-3 ay gibi kısa sürede )sineye çekelim ozman tümere de karşı çıkmayın oktay'a da hepsi ne yaparsa yapsın iyi topçu olduğu için herşeyine eyvallah diyelim. batuhan daha hiçbirşey yapmadan dünkü velet kendini herkesten üstün görsün ukala tavırlarda bulunsun sizde onu gerardla karşılaştırn. ya gerard nere batuhan nere. kaldıki batuhan maçtan sonra gitse hiçbir sorun olmaz. BU KONULAR KONUŞULUNCA AKLIMA SÜLEYMAN SEBA GELİYOR VE UTANIYORUM. SÜLEYMAN BAŞKANIMIZDAN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLİYORUM. BEN DE 27 YAŞINDAYIM ŞU FUTBOLDA ÖĞRENDİĞİM BİŞEY VARSA KİMSE FORMADAN ÜSTÜN DEĞİLDİR. BELKİ BAŞARISIZ OLURSUNUZ AMA ANLINIZ DİK GEZERSİNİZ. OZMAN BİZDE ŞİK YAPALIM HAKEMLERİ SATIN ALALIM LOBİ KULLANALIM ÖYLE ŞAMPİYON OLALIM BUNU MU TERCİH EDİYOSUNUZ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Metin haklısın, ben yaptığı hareketi savunmuyorum Batuhan'ın. Kesinlikle çok yanlış, kadro dışı bırakılmasını da doğru buluyorum. Ama benim için bunu nerede yaptığının önemi var. Eskişehirpor'da yaparsa, kendine, hocasına, takım arkadaşlarına kulübüne saygısızlıktır. Beşiktaş'ta yaparsa ise diğerleri beni bağlamaz Beşiktaş'a. Bunu kabul edemem. Ahlaksızlığa gelince, bu çocuk ne yaptıysa kendine yaptı. Sahada kasten rakibini mi sakatladı, birine mi tükürdü, küfür mü etti? O yüzden çok yüklenildiğini düşünüyorum. Bu başlıkta isim geçen takım taraftarları uzanamadığı ciğere mundar diyor şuan, Gökhan Emreciksin örneğini verdim bir önceki sayfada, kimse onun ahlakını sorgulamadı. Aksine bahsi bile geçmedi doğru dürüst. Kendine yazık ediyor Batuhan orası ayrı, bende tekrarlamayacağını umuyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (08-04-2009 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [b] Alıntı:
İnş. Bundan sonra dediklerine ve yaptıklarına dikkat eder. 2-3 mac sonra tekrar sahalara döner .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (08-04-2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |