![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 puan alırsak,Gs-Fb derbiside berabere biterse,ikisi birden havlu atabilir son 7 haftaya girerken. Bu maç çok önemli ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #2 | |||
| Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Sonuna kadar katılıyorum..Ama bu maçı rahat kazanıcağımızı umuyorum...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adamlar acik futbol oynamak zorunda...buda bence bizim isimize gelir..bu maci fark alma olasiligimiz yüksek diye düsünüyorum...kayseri gibi defansi en gücülü takima karsi onca pozisyondan yararlanamadik....koceline karsi girsek bu pozisyonlara bobo mutlaka atacaktir ki kendini affetirsin...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| | |
| | #5 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toramanın bu macta olmayacak olması benı dusundursede galıbıyetle ayrılacagımızı dusunuyorum. nedense 100. yıldakı 5-0 skor tekrar edıcek gıbı gecıyor gonlumden gercı 1-0 da olsa fark etmez onemlı olan 3 puan | ||
| | |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlak 3 puan şart bu maçta... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | önemli olan 3 puan. eğer kazanırsak haftaya keyifli ve rahat girecez ve gs-fb maçı da berabere biter,sivas puan kaybeder bizde önümüze bakarız. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | trabzon u saymıyom bile | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya bu mac cok önemli ve dikkatli olmamiz gerekiyor hemde cok önemli hakem hatalari olabilir belki bu mac bu hafta en zor mac olabilir ... insallah 3 puani alip geliriz ve rahat bir haftasonu geciririz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |