![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halen Ertuğrul Sağlam propagandası devam ediyor şu forumda, yazık gerçekten. Geçen sene bundan bin kat daha kötü olan ve düşmemeye oynayan Bursaspor yenmemişmiydi Ertuğrul Sağlam yönetimindeki takımı? Halen ne bu kıyaslama merakı. Neyse artık.. Orta saha oyuncularımız çok dirençsiz, bunu sistemle alakalı kabul etmemek gerek. Eğer ki dinamik bir orta saha oluşsa yenemeyeceğimiz bir takım yok şu ligde ama halen oyuncularımız anlamsız bir durgunluk içinde. Beklemekten başka çare yok, Trabzonspor farkı 10'a çıkarsa bile sorun değil eğerki bizim oyuncularımız biraz da olsa formalarının kıymetini bilseler fark açan taraf oluruz ligde..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bursa etkili oynamadı.bu takıma gol atmalıydık.beraberliğe razı gibi oynadık.kayseri maçı da böyle olmuştu.ne yapalım?yenemediğimize üzüldüm.yenilmediğimize sevindim.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Kayseride ayni hatayi yapti ders almadi bugünde ayni hatayi ikinci kez yapti,buna olsa olsa aptallik denir.holoskoyu cikarip boboyu almasini beklerken beyefendi ileride tek top tutup asist yapabilen mobreyi cikarip zavallilar zavallisi serdar özkani sokuyor.geldelanet okuma gelde isyan etme,gelde bu adama hocamiz diye güven.yokya oyuncularimiz oyuncu degil,boskaleye aramazlar serdar bey 2metreden topu sokamaz kaleye,butakimdan bir hayir gelmez.bizim takimin yari malyeti tutarinda takim kuran ts liderligini percinledi.birde denizli utanmadan arlanmadan herhafta KAYBEDECEGIMIZ PUANLAR BIZI SAMPIYON OLMAMIZI ENGELLEMEZ.yahu insan biraz utanir ya.ben bunu bilir bunu söylerim,takimimizin basinda bu malum baskan ve saz arkadaslari oldugu sürece bu takim asla basarili olamaz.besiktasimiz 5seneye girdik bu bes senedir eridi bitti,siradanlasmaya basladi.ts liler bile bizle dalga geciyor bizi büyükten saymiyorlar maytap geciyolar.fb gs zaten 8jk deyip 3büyük yok 2büyük var diyolar artik.ali tandogan,ekrem,serdar kurtulus,serdar özkan,ibrahim toraman,ibrahim üzülmezin banko oynadigi takimdan hayir zaten gelmez.yaziklar olsun besiktasi bu hallere getirenlere,allah sebep olan kisilere enbüyük aciyi yasatsin.5senedir 20milyona cektirdikleri acilarin 1000katini allah onlara cektirsin.carcakalin cigeri bes para etmezlerin maskarasi yaptilar bizi.sanli bjk 8jk oldu.yok arkadas yok,ben buna tahammül edemem artik,birileri ister zorla ister güzellikle birseyler yapip o malum baskan ve saz arkadaslarini devirmesi lazim.besiktas gün gectikce daha kötüye gidiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Serdar veya Nobre o pozisyonları gole çevirebilseler eminim ki şimdi burada farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Ama bazı görünen net şeyler var. Bu takım eğer bu sistemle oynayacaksa sağ ve sol kanada çok iyi adamlar lazım. Eğer kanatlar işlerse bu takım çok pozisyona da girer çok golde atar. Ayrıca şu anki durum itibariyle Trabzon, Kayseri ve Bursa deplasmanları bitti. Bu bir avantajdır. Eğer ilk yarı sonuna kadar lider olursak veya liderin birkaç puan gerisinde bitirebilirsek ikinci yarı fikstür avantajıyla şampiyon olmamız çok da uzak sayılmaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | eline geçen fırsatları değerlendireceksin böyle maçlarda değerlendiremiyorsanda sonuca razı olacaksın beşiktaşa 2 bek lazım bir defansif orta saha birde oyun kurucu 10 numara .bu arada s özkan denilen kardeşim bjk formasının ağırlığını hala anlamamış olsa gerek hatırlatılmasında fayda var
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli'nin hataları sonucu puan kaybettik, cesur bir kadroylan maça başladı ama ilerleyen dakikalarda ne olduysa korktu, Beşiktaş'ın aynı anda 2 forveti çıkmaz kardeşim, bana göre büyük bi hataydı bu...Gerçekten kaybedilen bu 2 puana üzülüyorum, çok iyi oynamadık ama kazanabilirdik, Denizli doğru hamleleri yapsaydı kazanacaktık zaten, ama dediğim gibi ne olduysa korktu...Tamam Bursa deplasmanında 2 puan kaybetmek normal ama ne bilim, rakiplerimizin kazandığı bu haftada puan kaybetmemiz dokundu biraz...Ayrıca geçen haftanın yıldızı Nobre'nin kaleciyide geçip o golü atamaması gerçekten ilginçti, o gol kaçmazdı bea Nobre!..Tek tek elemanları saymak istemiyorum ama Holo hala istediğimiz Holo değil, artık bi form tutsun...Delgado için bir şey demeye gerek yok zaten, bi var bi yok, alıştık ona...Tello da bir şeyler yapmaya çalıştı ama ona ayak uyduran olmadı, başka gözüme batan bi oyuncu olmadı açıkçası...Kazanacağımız bi maçta 2 puan bırakmak gerçekten üzücü, saymadım ama 20 tane falan korner attık herhal, bunlardan bi sonuç alamadık, yazıkki ne yazık!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben kesinlikle karamsar değilim.Serdar Özkan ve Nobre o pozisyonları gol yapsa maçı kazanmıştık.Bu maçta son vuruşlarda etkisizdik o kadar.Yoksa takım çok iyi oynadı.Eskişehir maçı ile birlikte galibiyet serisi yakalarız..Bu takımda iş var. Konu FANATİK KARTAL1903 tarafından (16-11-2008 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | maçı izlerken gerçektende sıkıldım.. 2 forvetin aynı anda çıkması çok kötü oldu.vede bana göre maça nobre - bobo ile başlamalıydı ama devam etmez inş. böyle,bu gidişle çok puan kaybederiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |