![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yapmadımı abi bnce yaptı ağır kalıyor bazen kontralarda çok çalım yiyor kademede geç kaldığı oluyor kafa toplarında bazen etkisiz böyle maçlarını biliyoruz zaponun ama çok seviyorum zapoyu ayrı yanii aslında çok daha iyi oynayabilcek kapasitede ilk geldiğinde çok iyidi mesela ama bozuldu yani bnce brz toprlasa kendni mesela bu maçta süper oynaması lazım bnce
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aman, çok endişelendim...Diğer takımlar ne yapsın o zaman yaf, bizde Zapo gibi adam kulübede oturuyor, işte diğer rakiplerimizden farkımız bu... Bu maçta da Sivok-Zapo ikilisi oynar tandemde, ortada da Cisse-Ernst oynar büyük ihtimal, Delgado-Bobo ikiliside kesilir bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes gibi onunda performansı düşmesi gayet doğal..Ama Endişe verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..Çalım yemeyen topçu varmıymış ? yada pozisyonuna göre ağır kalmayan ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bende onu söyledim zaten toparlanması gerek diye ama endişelencek bir durum var eğer kötü maç çıkartırsa gol yeme ihtimalimizxin olduğu gibi ama herkes biliyor ki zapo bir daha o kadar kötü maçlar çıkarmaz kim oynasa süper oynıcaktır eminim en ufak ihtimal bile ihtimaldir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ben güveniyorm zapoya sivok ile geçilmez kale olucaklar bu maçta. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler sorun Zapoda degil yaninda oynadigi adam.. Sivok defansta oynamadimi Gokhanda oynasa, Toramanda oynasa cok hata yapiyorlar.. Bu yuzden Sivok herzaman defansta oynamali. On liberoda vasat kaliyor zaten..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaPo nun köTü ßi maC cıkarcaaNı sanMıoRum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korkucak bir şey yok .Zapo görevini yapar.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Zapo adam kaçırıyorsa G.Zan ölsün o zaman ![]()
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |