![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Elle tutulan bi adamı hemen satıcaksak sıradan Anadolu takımından farkımız kalmaz :S Holosko'ya helal olsun bizimkilerde kesinlikle satmasın daha yaşı çok genç...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bobo ve holosko 15 milyona yakın bir fiyata satılmalı.yoksa bir anlamı olmaz nobreye yol gösterilmeli batuhan ve 2 kaliteli yabancı süper olur r9 ve saviola düşünsenize r9 bedelsiz saviola 5 milyona falan gelir 10 milyon cepte ortasahaya ne dinamolar alınır.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya abi su parayi verene satalim mantigini ben anlamiyorum malesef biz her iyi adamimizi parayi verene satarsak nerde kaldi bizim buyuklugumuz parada verseler vermememiz lazim iyi adamlarimizi su kadro istikrarini bi koruyalim artik ya yap boz a dondu takim senelerdir ilk defa dogru seyler yaparken ne demek parayi iyi verene satalim yaw tam tersine bu takimin eksiklerini giderelim daha guclu hale getirelim avrupada finallere kosalim biz besiktasiz yaw ne zaman buyuk dusunmeye baslayacaz 20 milyon taraftari olan klubuz biz buyuk dusunmeye mecburuz ama taraftarimiz kucuk dusunuyor malesef gerci yonetimimizde bu iste etkili cunku reziler gibi yonettiler klubu senelerdir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | versin 10 alsin götürsün
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istemiyorum holoskonun gitmesini . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |