![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | böyle bir maçta tek forvet geröekten anlamsız zaten tek forvet oynamayı beceremiyoruz inşallah doğru değildir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk maç ta 5-2 yendik ![]() Ama 2-0 geriden gelip 5-2 yaptık. buda üstünde durulması gerekilen bir mevzu bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bencede öle bişi yapmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Umarım geçen seneden ders alınmıştır.Bu sene şampiyonluk bizim olmalı,başka birşey düşünemiyorum açıkcası... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | karsi takim cok gol atiyor 5-2 skor hafizalarda kaldi dikkatli olmaliyiz
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamlar gol yemekten çekinmiyor çünkü atıyorlar, 1-0 ya da 2-0 gibi öne geçersek bizimkilerin maçı hacettepe maçına çevirmesinden korkuyorum ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok rahat alırız
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |