![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bugün sorunumuz şanssızlıktı. Olmayınca olmuyor. Birde bunun üzerine formsuzluklar eklenince puan kaybı kaçınılmaz oldu. Holosko -Delgado- Tello bu 3 kilit oyuncu bence bugün vasatı aşamadılar. Oysa bunların yapacağı bir olumlu hareket maçı değiştirebilirdi ama olmadı. Bu takıma biraz daha zaman lazım. Bunun için önümüzdeki maçlarda güzel bi seri yakalayıp iyi bir puanla ligin ilk yarısını tamamlamamız işimize gelir. Lige verilen arada bu takımın tamamen bir takım olacağını düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala yıldız oyuncularımızın form tutup,maçları kopartmalarını bekliyoruz ? acaba gerçekten formsuzlar mı? yoksa kapasiteleri bu mu? İnönüde Beşiktaşın forması zaten maç kazanır,önemli olan zor maçlarda,deplasmanlarda maç kazanacak mantalite,kaliteye sahip oyuncular..oynayan oyunculara bir bakın ne dediğimi anlayacaksınız..tamam anladık destek olmak lazım sezon ortasında bu futbolcularla olmaz dememek lazım ancak olmuyor gerçekleri de konuşmak lazım..Bir arkadaşım çok güsel demiş Bu futbolcu kadrosu daha çok Teknik Direktör harcar..Ben bu saatten sonra hocaları değil oyuncuları suçlu görmeye başladım..Zaten daha öncede söyledim bu oyunculardan, büyük beklentiler beklemek yanlış olur dedik ..kendi adıma tek hayal kırıklığm holosko itiraf etmeliyim..Ayrıca takıma LİDER Bi oyuuncu lazım..10 numarayı kastetmiyorum..pascaal nouma,sergen,tayfur,ilhan mansız,ronaldo gibi LİDER oyuncular.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ve 94 dk kimin nerde oynadığını kafamda canlandırmaya çalıştım ama nafile . . bu böyle gitmez
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bu saatten sonra derbiler dışında puan kaybı hiç bir türlü açıklanamaz..Denizli bütün kredilerini tükettmiştr..Ama bu dönem içinde oynadığımz takımların da ligin kalburüstü takımları oldğunu unutmamak gerek.. Bursa maçında iyi oynamadk ama kazanamamak üzdü..Fırsatları yakaladık ama yararlanamadık..Rakibi yıpratan 2 forveti birden oyundan almak nekadar mantıklı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Delgadoyu deplasmanlara götürmemek lazım..Yemeğine müsil fln atsalar bigün önceden...Daha iyi olur.. ![]() Rakiplerimizin belli bir yerden sonra okadar puan kaybı yaşamayacağını düşünüyordum ki FB toparlanmaya başladı..2 hafta önce dalgaya aldığımız takımla 3 puan fark var sadece aramızda..Neyse..Sonumuz hayırlı olur inş..Trabzon aldı başını gidiyor..Bu gidişle onlar da ciddi ciddi hesaplara katılacak..Geçen senenin 4.sü Sivas ve Sürpriz yapacak Ankara da fena değiller..İşimiz zor..Ama yine de avantajlıyız.. Ligin ilk yarısını FB ve GS nin önünde bitirirsek Şampiyonluğu ilan ederiz derim ben..2.yarı bütün zor maçlarımız içerde..Onun avantajını yaşicaz..Umarım herşey iyi olur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki satırlık futbol keyfimin içine ettiği için önce denizliyi sonrada holosko ve nobreyi kutluyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | gelen gideni aratacak gibi...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |