![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ozancım,18 yaşında böyle kötü bir özel hayata sahipse,18 yaşında üç tane fah.....yi kucağına oturtmayı marifet sayıyorsa o adam bi halt olmaz..inan bana tecrübe ile sabittir söylediğim..çok değil 1 -2 sene sonra konuşacak bir futbolu da olmaz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi kim, kimbilir neler yapıyodur da biz duymamışızdır...bu çocuğun üstüne çok fazla gidiliyo uzun zamandır hepimiz görüyoruz... herşeye rağmen bu günler geçecek...ben batuhandan umutluyum...futbolunu oynadıktan sonra golünü attıktan sonra özel hayatında neler yaşadığı pek önemli değil...önemli olan takıma faydasıdır başka bişeyiyle ilgilenmem... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne gerek var açıklamaya adam ÇAPKIN ![]()
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßen ozy e katıLıyorum..SoyLe kı artık her erkek ßu modda.. o yasta o kadar parayı ßuLmus.. ıstedıgı gıßı harcıyo.ßence aıLesınde faLan hıc ßı suc yok sonucda ßı noktadan sonra hersey ınsanın kendısınde ßıtıyo.Daha genc sonucda ıLerde ßırakır..ha ßıde ßana gore de konusuLması gereken sey onun futßoLcuLugudur ßence onunda hakkını werıyo ßana gore..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan çocuğa bak beee eğlenebilir özelidir kendi hayatıdır beni ilgilndirmez .. fotoğraflar felan hikaye bu olayı kamptan kaçarak yapmış olmasıdır. bize düşen buraları irdelemek
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |