![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | nası neyini açıklıcak bu çocuk beşiktaşimızı temsilen gitti eskişehire futboluyla ön plana gelip beşiktaşın bu güne kadar ne kadar ii oyuncular çıkardığını ve çıkarmaya devam edeceğini gösterecekti herkese ama batu özel hayatyla ön plana geldi. Türkiye' nin en köklü klübü hiç bir zaman böle rezilliği hak etmedi batu beşiktaş tarafndan da gerekli cezayi almalı eğer görmezden gelinirse bu çocuk futbolcu falan olamaz.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunda bir şey yok bence.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ayrica son günlerdeki Batuhan düsmanligi akil almaz boyutlara ulasti. Resmen abardi artik. Resim üzerine hikayeler yazilmaya baslanmis. Yok böyle birsey ya. Artik iyice inanmaya basladim Batuhani Besiktas tan koparmak icin herkes seferber olmus. Isin kötüsü taraftrarimiz böyle seylere alet oluyor.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gitsin erkeklere mi takilsin ![]() Heee ve bu fotoraf sanki fake....cünkü sag kolu daha büyük ve kara öbürsü de kendi kolusu... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ne yalan sölim el benimde dikkatimi çekti vede bence batu sarhoşş.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | anlayamıyorum sizleri gerçekten anlayamıyorum.Kaç ya$ında olsun özel hayat özel hayattır.Futboluna bakacağınıza nelerle uğra$ıyosunuz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
herkes bu olayi konusabilir sebebi belli. herkes sebep olmadan da konusuyor. Batuhan mac öncesi diskoya gitti sicagi sicagina 2 tane fotograf koymuslar. Amac ne belli iste ne alaka simdi 3 bayanla Batuhan yan yana, diskoyla ne alakasi var macla ne alakasi var, niye simdi cikdi bu resimler ya da resimde ne var. Her futbolcunun özel hayatindan fotograf koysan kimbilir neler cikar. Batuhan hata yaptiysa cezasini hocasi verdi. Bunu abartmanin anlami yokki. Pascal duvara isedei yine de sevdik, Batuhan ne yapti da sevemiyoruz Türk diyemi. Demec vermesini bilmiyo diye elestirilirmi ya bi futbolcu akil alacak sey degil. Takim 2009 da yenilmeden yoluna devam ediyor. Kupa ve ligdeki en büyük aday. Besiktasin neyiyle ugrasacaklar ugrasacak bi sey bulamiyolar burdan tutturdular iste. Amac belli.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotoğrafların fotomontaj olup olmadığının bile bilinmediği bir ortamda böyle bir fotoğrafın basına sızdırılması maalesef bir takım oyunlar olduğunu göstermeye yeterde artar bile.. Keza resimlerde öyle kızacak çok büyük bir durumda söz konusu değildir..Sahaya çıkıp formasının hakkını verdiği sürece özel hayatında neler yaptığına bakmam...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |