![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim''Atamızın söylemiş olduğu bu özelliklerde 3.sü Batuhanda yok maalesef...Yazıkk... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben adamin oynadigi futbola bakarim ... !! o kadar ... !! gerisi beni ilgilendirmez
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Nedir bu yani? Ayıp mı? Gühan mı? Terbiyesizlik mi? Profesyonelliğe yakışmayan bişey mi? Nedir yani? Genç adam yaw Batuhan...Arkadaş ortamı olmicak mı bu çocuğun..Sevgilisi olmşcak mı? Resim çektiremicek mi? Yine medya iyi geliyor üzerimize..Bazı sivri zekalar da iyice gaza gelip Batuhan'a sallamayı seçiyolar.. ![]() " ÇAYLAK futbolcu " nedir? Çaylak niye büyük harflerle yazılıyor..? Bizim iyiliğimizi istemeyenler üzerimize üzerimize gelirken; bizler de burda onların bu oyununa ortam hazırlıyoz..Kendi oyuncumuza saldırıyoz..Biz bu kafayla devam ettikçe daha çok yerler hakkımızı..Beynimiz yok ki bizim beynimiz..Aptalz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neyini açıklayacak ki bu fotoğrafların...sanki çok anormal bir sey coçuğun yaptığı ya...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayrıca bır beste var hani ...bır manıtam olsa , saçları sarı olsa bir ,fenerbahçeli olsa ,......... ....... olsa.......belkide tribünlerin dediği gibi beşiktaşa hizmet ediyor ya...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |