![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu adam neresinde isterse orasinda oturtur adamin ozel hayati gece klubunede hic benzetemedim orasini hayret birsey yaw
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimlerde anormal bi durum yokki. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | ulen batuhan Allah gözünü doyursun kimisi 1 tane yi bile zor ayarlar sen 3 tane ile pişbirik ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu _Blackseagless_ tarafından (10-04-2009 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sadece Batuhan akıllı değil elbette..Zaten akılsızlığının, tecrübesizlğinin, toyluğunn ceremesini çekio şuan..Benm demek istediğim o değil.. Takım olarak süper gidiyoz, camia taraftar herkes kenetlenmiş durumda, şampiyonlğa inanç hat safhada..Ama dış kuvvetler illaki biyerden kesmeye çalışıyolar önümüzü..Bu sefer de burdan tuttular işte..Neymiş 18 yaşındaki ÇAYLAK futbolcu Batuhan 3 kızla sarmaş dolaş fotoğraf çekilmiş..Çekilemez mi yaw? Futbolcu diye erkekliğini, gençliğini mi unutsun adam..Fotoğraflar gece kulübünde fln çekilmiş gibi de durmuyor bence..Ha içkili diyosunz da M.Denizli değilmydi tesislerde 1 birayı serbest kılan..Batuhan arkadaş ortamında kafa olmuş çok mu? Kim ne diyebilir? Oyuna gelmeyin arkadaşlar..Batuhan hatalıdır..Gereksiz hareketler yapıp, gereksiz gündemlere malzeme veriyodur..Doğrudur bunlar ama; bu olayların bu kadar büyümesinin tek sorumlusu da o değildir..Medyanın ne olduğunu sizler de iyi biliyosunz..Biri bin edip veriolar konu Beşiktaş olunca..Arda niye bu kadar büyütlmedi..Sadece resimler verilip 2 güne unutuldu..İşin orasını kavrayamadk galiba bizler..Ha bi de bizim sözde evlatlarımz olayı gövde gösterisine dönüştürmeye çalışınca iyiden geliniyor üzerimize..Rıza istese bu kadar büyümezd bu olay? Cezayı kestikten sonra da çıkıp saçma sapan açıklamalar yapması da cabası..Nerde senin evlatlığın..Nerde Beşiktaşlılığn..Şu pozitif havayı dağıtmak çok mu hoş oluyo yani.. Batuhan'ın hatalarını gençliğine vermek gerekir..Tamam bu kaçıncı oldu diyosunuz haklısınz da..Batuhan şu kısa süre içinde 8-10 yaş büyümedi ki..Akıl aynı akıl..Zamanla anlicaktır bazı şeyleri..Tecrübeyle daha iyi olacaktır.. Kaldı ki bu adam sahaya çıkınca gayet de başarılı oynuyor..Bu özel hayatndaki olaylar pek de yansımıyor futboluna..Fener maçında geçen akşamdan kalma olmasına rağmen 1 gol atıyo, 2 topunu çizgden çıkarıyolar, indirmediği kafa topu kalımıyor adamın..Ee ne yani? Batuhan gün geçtikçe daha mı kötüye gidiyor? Biraz daha mantıklı düşünmek, galeyana gelmemek gerek.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu pozlarla Batuhan'ın futbolculuğunu yargılayamazsınız ki medya tam bir pislik zaten şu anda Batuhan kötü bir durumda iyice üstüne gidiyorlar bu resimlerin ne zaman çekildiği belli bile değil ayrıca istediği kişiyle istediği gibi poz verir bu kimseyi ilgilendirmez dünyanın en iyi futbolcusu Ronaldo'nun bile ne resimleri çıkıyor görüyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İbo, dediklkerine bir şey dediğim yok zaten, kendinde demişin Batu hatalı diye, benim dediğim de sadece bu...Ama bunu hata olarak görmeyenlerde var, ben ona karşı söyledim bunları...İşin medya boyutuna gelince, ne güzel demişsin işte, medyanın ne olduğu sizlerde iyi biliyorsunuz diye, evet doğru biliyoruz bunu her Beşiktaşlıda bilmeidir, yanii Gs'li, Fb'li futbolcular 10 yapıyorsa bizim 1 yapmamız lazım, bunu Batu'nun bilmesi lazım, o bilmeyecek de ben mi bileceğim bunları, olan bana olmuyor ona oluyor sonuçta...Arda meselesine gelince, yapmayın, Arda'nın sevgilisymiş o, bide bu Batu'nun fotosu onunkinin yanında hiç bir şey kalır, yatakta onlar, halleri de belli, Batu'nunkinde ise 3 kız var, hangisi sevgilisi bunlardan.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk batunun kaçtığı haberlerı çıktıında barda çekılen bı foto vardı beyaz gmlek vardı ondan snra bu cıktıı tabı batu bardan cıktı kız arkadsnn evıne gttı uzernı deıstrdıı bu da guzel bızım medya ıs basnda | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |