![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yaw Batuhan artist, kanı deli akıyor, daha oturmamış bi karakteri var belli..Onu öyle görüp, o şekilde değerlendirmek lazım..Sen soğursan, ben soğursam kim sahip çıkacak bu adama..Belki 4-5 yıl sonra kendi de bu yaptıklarına anlam veremiyecek..Ama şimdi o düşünce oturmamış adamda..Henüz çocukluk dönemini akıl olarak atlatamamış..Hiç mi atlatamicak peki? Elbette atlatcaktır..O bu dönemi geçirene kadar bizim yöneticilerimiz denetimini iyi yapmalıdır..Taraftarımız çocuğun üzerine gitmemelidir..Tamam "helal iyi yapmışsın" diyip bağrımıza basmicaz ama tamamen de vazgeçmicez, ne halin varsa gör mevzularına itmicez adamı..Zira bazıları kabullenmese de, Batuhan özel bi yetenek..Çok gelmiyor onun gibisi.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özel hayatına nbir şey diyemem ama tek söyleyeceğim resimlerdeki laubali hali ve karakteri bozuk yazık daha 17 yaşında böyle inşallah ileride düzelir allah ıslah etsin ben başka bir şey demiyorum.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kendi sahip çıksın yaf.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu resim montaj gibime geliyor batuhanın sağ kolu farklı sol kolu farklı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $eyiNi cıKrdıLar.. ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuşta adrianonunda diskoda çekilmiş fotoları var bunlardan beter ama ama batu daha 17 yaşında ve bizim futbolcumuz kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmesede batunun sorumsuz biri olduğu bu fotoları çektirmesinden belli bir an önce kendini düzeltmesi şart tepki görmesse böyle devam eder ceza vermekle falan bu çocuk düzelmez ne zaman kafasına bir şeyler dank ederse o zaman anlar gerçeği ama inşallah iş işten geçtikten sonra olmaz bu olay
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | normal olabilir veya olmayabilirde.. ben sahsen hos bulmadim.. kiz üzerinde filan yani.. neyse zaten bu kadar bu cocukun üzerinde durulmaski ya.... sanki messi veya yildiz filan.. ne oldum demiceksin ne olacam diceksin olay bu...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Erkek adam yapar yapmaz sizene?? Geri kafaliligi birakin artik. Avrupadaki futbolcular neler yapiyor ama hicbir zaman boyle tartisilmiyorlar..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (10-04-2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kendin diyorsun avrupa... burasi Türkiye ... bak nouma ma.. bana göre de en dogrusu yapti ezikbahceye ama ne oldu sonradan??... birde yildiz futbolcular bunlar yapma lüksü var.. buna ne oluyor kamptan kacmak filan.... daha dünkü cocuk kendine bi halt zanedip istedini yapiyor... erkek adam yapsan atsin odaya ne yaparsa yapsin ama hos olmamis bu görüntu.... uff neyse ya.... yorum sizin arkadaslar
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yine de böyle poz verilmez neden basına sızdı ayrıca | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |