![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Delgado iyi bir futbolcu, maçının kaderine de her an etki edebilecek düzeyde, çabuk düşünüyor ve ona göre de hareket ediyor. Türkiye standartlarının üzerinde bir oyuncu. Ancak güçsüz, abuk subuk işlerde yapabiliyor ancak mevcut şartlarda Delgado dan iyisini bulmak çok zor. Delgado'nun yükünü hafifletecek bir oyuncu ile desteklenirse Delgado'nun verimi artacaktır. Mevcut zaman eldekileri göndermek yerine eldekilerden en fazla faydayı alma zamanıdır. Ben Delgado'nun Beşiktaş ta kalması gerektiğini düşünüyorum ve eleştirildiği kadar kötü oynamadığını düşünüyorum. Türkiye gibi Avrupa'nın 2. sınıf bir liginde Delgado her zaman iş yapar. Delgado'nun yükünü hafifletecek bir oyuncu ile Delgado çok işler yapacaktır. Rakipler Delgado ya her zaman önlem alıyorlar, Tello'ya da öyle. Bu durumda biz alternatif çıkartamıyoruz, sonrada bu oyuncular kötü oynuyor diyoruz. Mevcut kadronun en büyük eksisi Delgado'yu dinlendirecek, onun yükünü alacak 2. bir oyuncunun olmaması. Maçları dikkatle izleyin, Delgado ya alınan önlemlerin çok olduğunu görürsünüz, burada ona yardımcı olan birisi gelince ise daha rahat hareket edeceğini görürsünüz. Kötü denildiği zaman bile neredeyse Beşiktaş'ın en çok pozisyona giren adamının da Delgado olduğunu unutmayın. Tekrar söylüyorum Delgado iyi bir oyuncu, bize de faydalı bir oyuncu ancak yardımcı oalcak yada onu dinlendirecek oyuncuya ihtiyacı var. Bu oyuncu asla Serdar Özkan değil. Delgado direkt skora etkileyen bir adam ve bence bu bile şu anda ihtiyacımız olan bir özellik. Karakter olarak da iyi bir insan. Bu da önemli bir özellik. Daha da iyi olacak. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |