![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2.sınıf oyuncu profili+Kötü sistem+Vasat Hoca+Berbat yönetim+Skandal başkan=Şampiyonluk Hayal... Ama insallah biz yanılırz. Ben zaten yapı olarakta kaamsar biriyim ama aynı zmanda realistimdir.Bu sene gelecek şampiyonluk günü birlik bi mutluluk yaşatır bize.Orgaznizasyonsuzluğun had safhaya ulaştığı ve takım planlamasının başkanın canının sıkılmasına endexlendiği bir kulüpte ancak 15 yılda bir şampiyonluk görülür. Bnece Beşiktaş genç dinamik vizyon sahibi ellere teslim edilmeli içi geçmiş ihtiyar heyetleri ile yürümez bu iş. Cağı cok geriden takip ediyorlar.Başta yönetimde olmak üzere alt kademelre doğru kulübe yapışmış simsarlar şakşakçılar temizlenmeli.Devrim şart bu takıma, bu boyle gitmez, gitmicekte... Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olma potansiyeli var.Ancak taraftar profili de değişti,küçüldü.Şampiyonlukla tatmin olan bir taraftar yetişior.Rakipler UEFA'yı almış Şampiyonlar Liginde çeyrek oynamışken biz daha fazlasını yapmalyız.Cok dikkat edilmeli buna.Beşiktaş sadece TSL'de değil Avrupa'da da fırtına estiren bir kulüp olmalı.Ben buna inanıorum.Güneşli güzel günler uzakta değil..Ama herseyden önce büyük bir hesaplaşma şart!
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (21-11-2008 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
zaten son zamanlarda bir sorunla yüz yüze eldiğimizde söylenen klasik şeylerdir bunlar, doğrulardır da aynı zamanda, ben de bunlardan çok sözettim ama sonra düşündüm, beşiktaş'ı bu hallere getiren hattabazen rezilliklerle başbaşa bırakan bir yönetim anlayışını beşiktaş'ı sevdiğini ve sahipsiz bırakmayacağını her fırsatta papağanlar gibi dile getiren muhalefetin pek muhterem kişileri görmüyorlar mı, görüyorlasa niye ellerini taşın altına sokmuyorlar, geçen seçim öncesi de kıpırdanmalar olup demirören tek adayla girmişti bu seçime, 1 yıl sonraki seçimde de aynı senaryo ortaya çıkarsa bundan sonra demirören aleyhine tek laf etmeyeceğim, beşiktaş'In hedefi tabii ki senin de çizdiğin rotadır ve böyle hedeflerle yola çıkmış plalı-programlı-organizasyonlu bir yönetim anlayışını genel kurul reddedemez, hatta demirören de seçimden çekilir, bundan adım gibi eminim, bu tarz bir yönetimin adımları da daha şimdiden atılmalı ama ortada böyle bir yapılanma göremiyoruz, birileri de çıkıp demirören'e olan borçtan dolayı kimse bu işe girmek istemiyor demesin, bu 50 milyon ytl'lik, bir başka ifadeyle 24-25 milyon euroluk borç taraftar kitlesi onmilyonlarla ölçüen bir kulüp için büyük bir rakam olamaz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |