![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2.sınıf oyuncu profili+Kötü sistem+Vasat Hoca+Berbat yönetim+Skandal başkan=Şampiyonluk Hayal... Ama insallah biz yanılırz. Ben zaten yapı olarakta kaamsar biriyim ama aynı zmanda realistimdir.Bu sene gelecek şampiyonluk günü birlik bi mutluluk yaşatır bize.Orgaznizasyonsuzluğun had safhaya ulaştığı ve takım planlamasının başkanın canının sıkılmasına endexlendiği bir kulüpte ancak 15 yılda bir şampiyonluk görülür. Bnece Beşiktaş genç dinamik vizyon sahibi ellere teslim edilmeli içi geçmiş ihtiyar heyetleri ile yürümez bu iş. Cağı cok geriden takip ediyorlar.Başta yönetimde olmak üzere alt kademelre doğru kulübe yapışmış simsarlar şakşakçılar temizlenmeli.Devrim şart bu takıma, bu boyle gitmez, gitmicekte... Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olma potansiyeli var.Ancak taraftar profili de değişti,küçüldü.Şampiyonlukla tatmin olan bir taraftar yetişior.Rakipler UEFA'yı almış Şampiyonlar Liginde çeyrek oynamışken biz daha fazlasını yapmalyız.Cok dikkat edilmeli buna.Beşiktaş sadece TSL'de değil Avrupa'da da fırtına estiren bir kulüp olmalı.Ben buna inanıorum.Güneşli güzel günler uzakta değil..Ama herseyden önce büyük bir hesaplaşma şart!
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (21-11-2008 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |