![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar farkinda misiniz ? Hem Delgado hem de Yusuf ayni anda bir mac icerisinde oynuyorlar ? Fazla kosmadiklari icin elestirilen 10 numaralardan hem de 2 adet birden oynatiyoruz.. Peki buna elverisli kilan ozellik nedir ? Elbette Fabian Ernst !!! Fabi hastayim kel kafana Inonu'de veya TV basinda farketmez o guzel kafani gordukce mest oluyorum. Bugun sen de cok pas hatasi yaptin ama ilk yarida herkes kotu idi veya Denizli'nin kafasindaki strateji nedeniyle cikardigi takim birbiriyle uyumsuz ama rakibi hirpalayan bir ekip idi. Ikinci yari ile beraber FABI de kendini buldu niye ??? Cunku Ugur da devreye girdi. Bence bugun Ugur'un hakkini teslim edelim ve Erkan'a da sabir gosterelim. Erkan mukemmel kumas kesinlikle cok iyi isler yapacak FABI'nin gelisiyle birlikte soylediklerim nasil bir bir cikiyorsa eminim Erkan Zengin ile ilgili soylediklerim de dogru cikacak ve yine tarih beni utandirmayacak ![]() Forza Besiktas ul(A)n !!!
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ISTEK VE ARZU bunlar olduktan sonra korkmayin gerisi gelir..........
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |