![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koca bi ilk yarı hiçe gitti kabul ancak denizliyi tebrik ediyorum çok yerinde değişiklikler yaptı .. hatta arkadaşlar konuşurken eğer 2. yarıya cisse ve erkan değişikliğiyle başlarsak bu maçı koparız alırız demiştim dediğimin çıkmasına da ayrıca sevindim... Yarında antalya sivasdan puan alır ve bizde bırakmamak üzere o koltuğa tekrar otururuz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne giciklik hakki yaa.. Fener ve Gese butun maclari kotu oynayarak kazaniyor.. Hoca yanlis futbolculari oynattigi icin kotu oynadik yoksa Kocaeliyi darma dagan ederdik!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarı berbattık 2. yarı ise degişiklikler macı lehimize cevirdi. Delgado da oynama hısrını gördüm girdi hareketlilik getirdi. Yusuf yine iyiydi. Ernst diger maclarına göre kötüydü . ama vasatın üstünde.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (11-04-2009 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ha unutmadan Mustafa hocaya yapilan su elestiriye katilirim. Ne zaman ki mac icinde cok siritan oyunculara müdahale etmiyor ya da gec kaliyorsa o zaman elstirin ama böyle kadromu olur bu adam niye sahada demek yanlis olur. Futbolculari biz haftada bir kere macda görüyoruz o bütün hafta beraber. Takimin hocasin odur kararlarina saygi göstermemiz gerekir.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi be antalya yap bi güzellik. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |