![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kardeşim ona bişey diyen yok geçmişe gitmeye gerek yok geçen sene bakın maçlara neler olmuş belli. elle atılanları geçtim attığımız golü elle atıldı diye vermediler. ama bu bu durumu penaltı dememizi gerektirmez.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım kusura bakma çok saçma bi yorum.Kesinlikle değil ne demek.Sana göre olabilir ama kesinlikle peneltı derken hiç kusur yok mu demek istiyorsun.Profesyonel bir futbolcu öyle ''Allah'a emanet'' topa atlamamalı. Pozisyonda topun yönü değişiyor.Adam neresiyle değiştiriyor? Bakmadıysan iyice bak.İllaki kasıt olması şart değil.Peki kontrolsüz hareket neden penaltı? Ondada kasıt yok ama aptallığından penaltı yaptırıyor oyuncu.Ne yani kasıt yok diye penaltı çalmıyo mu hakem??Lütfen kendinize gelin.Tamam Beşiktaş taraftarı doğrunun yanındadır.Kendine yapılmasını istemediği şeyi başka takımlara yapılsın istemez elbette ama bu kadarda kendinizi kandırmayın.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Merak etmeyin böyle net pozisyonlarda tüm medya lehimizde sanki objektiflermiş gibi görüş birliğine varıyor ve hakkımızı yemiyorlar. Ama peki ya tartışmalı pozisyonlar ne olacak...? Tartışmalı pozisyonlarda hak aranır. Adı üstünde bunun tartışmasız pozisyon! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | valla ben kimsenin yorumunu dinlemeden maç sırasında dedim penaltı değil diye. tekrar izledim kesinlikle değil.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Valla bu pozisyonu anlatma zahmetine bile girmeyeceğim. Eğer böyle posizyonlarda penaltı verilmese dünya futboluna büyük bir haksızlık olur. Sakatlanma antremanlarının yanına "top elle kasıtsız nasıl kesilir?" antremanları da eklenir. Penaldı değil diyen arkadaşların objektif olmaya çalışmalarını anlıyorum, ama onlara katılmıyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Penaltı yada değildi (bana göre penaltı kesinlikle) Serdar Topraktepe'nin yaptığı ********liğe ne diyorsunuz sanki bu takımın ekmeğini yemedi hiç dün neler yaptı ş...siz...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben bizi kollansın demiyorum herkese eşit verilsin kararlar...Bu pozisyonu biz penaltı değil diye tartışıyoruz,çalınmadığını varsayalım bizde ve yenildiğimizi 3 puan gitti...Son haftalarda aynı pozisyon diğer takımlara olsaydı tereddütsüz çalıcaktı hakemler ki bunu sende biliyosun o penaltıyla maçı kazansınlar ettimi 6 puan...Biz istediğimiz kadar kendimizi yırtalım o 6 puanla bizi ezip geçerler şampiyon olurlardı... Yani demek istemem adil olsunlar herkese çalsınlar ama bize çalmıcaklarsa kimseye çalmasınlar...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
İşte Beşiktaş'lı duruşu budur hocam...Adil olsunda kim olursa olsun şampiyon...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |