![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben herzaman objektif olmaya calisan bir adamim degilse olmadigini dusunuyorsam birseyin hayir degil derdim yuzde yuz bu sene turkiye liglerinde verilen en net penalti bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence penaltı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | onun ben tovbe tovbe ![]() bu adam günaha sokuyo beni ![]() Hangi pozisyon penaltıymış bi açıklasın o zaman...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa sen....neyse ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hicbir yoruma gerek yok.%100 penalti. sevgili sergen penaltiyi ilginc buluyor. ben de baska bir seyi ilginc buldum ; nasil oluyor da diz seviyesinde giden topa kocaeli'li oyuncunun dirsegi carpiyor? nasıl olacak,cunku adam kaleci gibi topun ustune planjon yapti.kollariyla topu celdi. hakem bulent yildirim tum besiktas maclari icinde ki en dogru kararini bu pozisyonda verdi. hakemi tebrik ediyorum.ona sarsilan guvenim bu karariyle geri geldi. erman toroglu'nu,sergen yalcin'i ise protesto ediyorum ve artik sergen'in ne tur kompleksler icinde oldugunu anlamaya calisiyorum(!). zaten erman icin bir sey soylemeye gerek yok. can buyukkarakartal
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (11-04-2009 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ispanya maçında,top ibonun eline çarptı.kaleye giden toptu.hakem penaltı verdi.en büyük suçlu ibo oldu.bugün o top ele gelmese bjkli oyuncu topu boş kaleye gönderecek.hakem penaltı verdi.suçlu bjk oldu.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Elini nereye soksun nası bi yorum ya. pehlivan gibi topa atlarsam ben de elimi saklayacak yer bulamam. Adam topa el kol acık atlıyo, yüzüne gelmesin diye de kafayı ceviriyor. Artı vucutla alakasız bi sekilde topu kesiyor. Yani bıraksınlar bu işi. Ki icimizde de var ne yazıkki, dürüstlük tripleri yapan. Ermanı sallamam cunku nobrenin attıgı gole gol iptal deyip birebir aynı pozisyonda geysenin bize attıgına goldü diyen adi ******** bi adamı hic sallamam. Metin tokat da penaltıydı dedi. Ayrıca ermanla sansalın aglamalarını görünce gecen seneyi, ilk yarıyı düsünüyorum. Bize önce oyununuza bakın diyenler simdi niye oyunumuza bakmazlar? Maca da gelince kocaeli ilk yarı kapasitesini deli gibi zorladı, 2. yarı oyundan düstü. Deli gibi baskı yaptık. Bence sonuna kadar da hakettik. Bide takmıslar taner gülleriye. Ne topcuymus be, o olsa söle böle olurmus. O zaman terimciğiniz milli takıma almazken nerdeydiniz??? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |