![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Yorumuna katılıyorum dün kaç tane ole orta kaçırdı...Düzgün açsa ortalaarı bu akdar sıkıntı yaşamazdık...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kusura bakma ama kutuluş şuan çok zor. elinde r.carlos varıda hocamı oynamtmadı diyosun transferi niye yapıyolar ozman. solbek alınmaz diye kuralmı var. serdarın sağ olmasını hatta 2 serdarın kanatta oynamasını istioyrdum ama şuan çok kötü.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hocaların başka seçeneği yoktu da ne demek yaw? 9 yılda kimsenin mi aklına şöyle adam akıllı bir sol bek transferi yapmak gelmedi..? Gelen geçen İbo'ya güvendi..İbo'da karar kıldı..Juanfran varken de İbo oynuyordu..Azcık hakkını verin şu adamın yaw..Bir sol bekten neler bekliyonuz ki başka..Savunma desen var, bindirme desen var, profesyonellik desen var, sağlık desen var..Sadece iyi orta yapamıyor diye mi bütün nefretler İboya kusuluyor..? Carlos çok mu iyi orta yapıyo sanki? Eski-yeni her haliyle konuşuyorum ben..Kusura bakmayın ama sizler daha iyi bilmiyosnz futbolu; Tiganadan, Rızadan, Denizliden, Luceden, Bosqueden, Sağlamdan...Adamlar bişeyler görüyor, biliyor ki İboyu oynatıyor..İsteseler transfer mi yapamicaklar yani oraya.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok kötü değildi. koştu ama orta sorunu devam ediyor ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Orta sorununu halletse elimizde tutamazdık zaten deli ibo yu ![]()
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ıßoya gıt demek geLmıyo ıcımden neden ßıLmıyroum adam kendını parcaLıyo en azından ßısıLer yapmak ıcın ßukadar gaddar oLmayın ßence..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Benş ne kadar deli etse de bende istemiyorum ibo nun gitmesini bizde bıraksın futbolu ve bize diğer alanlarda emek versin istiyorum...Oyun olarak vasat ama adamın isteğine hiç bişi diyemem...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |