![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eyw DiLmen..seweRm ßu adaMı.. ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Erkana haksizlik etmis ama ridvan Dilmen. Bir eski futbolcu olarak bilmesi gerekirki, bir futbolcu son 15 macta hic oynamadiysa ve birden ilk 11e girdeyse ve ustune birde takim cok kotu oynuyorsa fazla etkili olamaz..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben dün programı izledim rıdvan dilmen tam olarak erkana haksızlık etmedi.dedi ki erkan büyük takım oyuncusu değil,dar alanda etkili değil,ama bir iki maçla bişey söylenemez dedi.bir kaç maç daha oynarsa bişeyler söylenebilir dedi. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmem ama bu sefer dogru yazmış...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #7 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel yorumlamış | ||
| | |
| | #8 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dgru bir yorum getirmis olaya ridvan dilmen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #9 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | rıdvan hoca beşiktaşın hak ettiği yer liderlik gibi bişey söylemedi sivav ve beşiktaş oynadıkları futbolla olmasa da istek ve mücadeleleri ile hak ettikleri yerdeler 1. ve 2. sırada olmaları gerekiyor dedi | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |