![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne maçtı yaaaa.. ne gs ne fb tek kazanan bjk oldu ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben büyük zevk aldim bu mactan...hem berabere bitti, hem kötü futbol oynadi her ikisid..kirmizi kartlar iyice keyfini yerine getirdi...önümüzdeki maclarda cok önemli futbolculari cezali duruma düstü..iyi oldu..darisi sivasin basina ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaslar Gs FB bizim ezeli rakibimiz olabilir.. ama Türk Futbolu adina çok üzücü olaylar yasandi bu aksam..Olayi LUGANO baslatti adam kafayi atip kaçiyor Türk Futbolculari birbirlerini yiyor ben hic Sevinmedim çikan olaylara ama maçin sonucu tabiki bizim açimizdan çok iyi de olaylar bence çok üzücü.. Bu arada Sabri çok sinirliydi ne o öyle ya sanki savas'a çikmis gibi düdük çaliyor hakem deliriyo çok yazik Basin çok büyütüyo derbilieri sonra çikan olaylara sasiriyorz çok ayip !
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yha asıl önemli olan bence şudur medya dünya derbisi diye abartıy kimse kusura bakmasın ama bu mu ln dünya derbisi sadece bu maç için konuşmuyorum, özellikle de son yıllarda gs - fb maçları hep böyle zevksiz ama olaylı geçer zaten dünya derbisi dedikleride olaylardan olsa gerek dünya derbisini falan bilmem ama bana göre Türkiye'de en büyük derbi 1. bjk - fb 2. bjk - gs 3. gs- fb...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | vallahi zevkle izledim yesinler birbirlerini ama bence hakem cok insafli dayandi yoksa birkac kisi daha kart görmesi lazimdi....aglamayada basladilar zevkten dörtköseyim bu aralar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Milli takimda beraber oynayan Semih ile Ardanin ve Sabri ile Emrenin kavgasi beni hic sasirtmadi.. Milli takimin hocasi sever cirkef futbolculari cunku kendide cirkef.. Birde Fairplay liginde sonuncu siradan kurtuluruz artik haha ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (13-04-2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | katılıyorm arkadaşm ilk yarıda sabir ve selçuk atılmalydı olaylar bu hale gelmezdi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |