![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
izlemelisin
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #3 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ewt birakn ezkleri... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | g.saray yenemeyince nereye saldırcanı bilmiyor biri dio tezgah var biri dio herkez haddini bilsin siz kimsiniz ya allah aşkına ?
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok bunda bi olay. Olay yapmak isteseydi o tartışma pozisyonunda alasını yapardı Volkan... Hayret ettim kavgaya karışmamasına valla ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne var bunda? Umarım Volkan'a kabak patlar. Sevinirim.Çünkü,kesinlikle cezalar açıklanınca itirazlar olacak.Volkan'ın hareketine ceza vereceklerdir,Gslileri rahatlatmak için.1 maç ceza alır.![]() Bizi ilgilendirmez gerçi ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #9 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya insan birinden nefret edince her hareketi batar zaten normal bi hareket irfan abinin açıkladığı gibi yani ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Ligtv.com.tr - VideoHaber - VOLKAN DA YAKALANDI! Nerede bizim o namuslu orf ve adetlerine sahip cikan medyamiz?? Pascalimizi kovdurmak icin kampanya baslatan medyamiz nerede??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (13-04-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |