![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | lugano 4 maç alır herhalde ama diğerlerini sanmıyorum. özellikle 3 hafta sonra fenerin bizle maçı olduğunu düşünürsek 2 şer maçla da atlatabilirler. malum edu sakat
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (13-04-2009 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo 4 mac ceza aldı gazetede 2 mac verılecegı yazıyor kafa at bogazına yapıs fırlat ısır ayagına bas tokat at yumruk at 4 kırmızı goren oyuncu bunları yaptı bakalım ne ceza gelecek 5 mactan asagıya olmamalı hatırlayın pascal leeds macında bogazını ttup ıktırdı dıye 5 mac ceza almıstı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | lugano deden ahlaksızın ülkeden sürülmesi lazım ya neyse..bakalım cok merak ediyorum ne ceza gelecek die inş. 2şer mac gibi bişiy veripte insanları aptal yerine koymazlar..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmen rezillik. maç değil mahalle kavgası ettiler. verilecek cezanında, sahada böyle olayları caydıracak büyüklükte olması lazım | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kesinlikle bu çok önemli bir ayrıntı tüm beşiktaşlı taraftar, yönetici ve basın bu olayın üzerine gitmeli.. tüm yazarlara mail atıp Pascal'a verilen cazanın aynısı olması gerektiğini hatırlatalım çünkü hemen hemen hiçbir yerde görüntü bile vermiyorlar.. Pascal'ın yaptığını günlerce televizyonlarda alenen tartışmışlardı.. Hatta Volkan bunu rakip taraftara yapıyor yani alenen tahrik var.. Pascal kendi taraftarına doğru yapmıştı.. Tahrik amacı yoktu.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo'nunki yumruk bile değildi, en az bunlara 3-4 maç gelmesi lazım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en az 5 versinler ki zaten kesin cezayı indirirler 3 maç yada 4 maç olur... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |