![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende önümüzdeki 4 maçta Sivas'ın min. 4 puan kaybedeceğini düşünüyorum zaten abi...Biz alırsak bu 4 maçı, 3 puan önüne geçeriz Sivas'ın, ama dediğim gibi Es Es deplasmanından korkuyorum, beraberlik olabilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ahh ahh agzindan bal damliyo abi, umarim öyle olur..
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | su onumuzdeki 3 hafta 3 galibiyetle cikarsak olay bitmistir bence 33. haftaya kalacagni sanmiyorum sivas bu arada konya deplasmani trabzonla icerde ce antep deplasmanina gidiyor bu 3 macta enaz 4 puan birakacagina adim gibi eminim 6 puanda birakabilir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Sivasspor 1 puan kaybetse bile kafi.Bence bu iş,Fenerbahçe derbisinde biter.Bursa-Eskişehir ve FB derbilerini alarak. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivasın fikstürü çok avantajlı zorlanacakları bir maç var o da son maç gs.O zamana kadrar kim öle kim kala...Bizim kalan maçlarımız onlara göre çok daha zorlayıcı...Umarım Sivas beklenmedik puan kayıpları yapar,bizde kalan tüm maçlarımızı kazanırız... Konu beşiktaşkımm tarafından (13-04-2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu an için arkadaşlarında dediği gibi 28.Hafta Beşiktaş JK - Bursaspor 3 puan 29.Hafta EskişehirSpor - Beşiktaş JK 1 puan 30.Hafta Beşiktaş JK - Fenerbahçe SK 3 puan En kötü ihtimalle bu 3 maçtan en az 7 puan almalıyız Sivas konya trabzon antep maçlarında mutlaka puan bırakacaktır | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |