![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Liverpool alacaksa gitsin. diğer kulüplere gidipde yazık etmesin kendine. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Filip Holosko'nun menajeri Mithat Halis ise "Liverpool olursa gidecek. Onun dışında Avrupa'da gözü yok. Çünkü Beşiktaş'ın diğer takımlardan eksiği yok, artısı var" dedi. Başka söylenilecek söz kalmamış. Ancak bizden büyük takımlara gitmeli.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #3 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | pardon ama liverpool biraz gerçek dışı olmuş liverpoolda kimi kesecek holosko bakıyorum ama göremiyorum...ayrıca 10milyon euro biraz uçuk olmuş bizim yönetim pazarlık payı bıraktı herhalde | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben zaten liverpoolun ilgilendigini zannetmiyorum...holsoko iyi bir futbolcu, bizim cok sevdigimiz bir futbolcu olabilir ama liverpoolun isteyecegi kadar iyi degil...zengin olabilirler ama yedekte oturtmak icin 8-10 milyon vermezler...cünkü onlari araplar veya ruslar yönetmiyo...bence teklif güzelse herhangi bir takimada gidebilir..sonucta besiktasin menfaati
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eger Satilirsa , Oda " Ribery " Olayina döner. Gese adami birakti , şimdi çok pişman. eger bizde pişmna olacaksak satmiyalim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beNce hoLosKo kaLMaLı ama tabi 9-10 Milyon €uRo + gerarD oLabilir uyehehe ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Liverpool alsa yedek icin alir... Ama 8-10 milyon Liverpool veririmi zor cünkü onlarda para sikintilar var.. Ama Benitez böyle futbolculara hep göz diker..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Holosko EPL futbol yapısına uygun bir adam. Güçlü, hızlı, driplingi iyi, fena da tekniği yok. Liverpool harici takımların istiyor olmaları gayet normal ama eğer Liverpool da istiyorsa Torres'e karşılık düşünülebilir ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (15-04-2009 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |