![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyiki Alindi Bu adam , iLerde Daha da Yararli oLucak bize.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Fabian Ernst sen BESIKTASIMIZA kattiklarinin Karsiligini aliyorsun insallah daha da basarili ve yararli olursun Besiktasimiza.. Hep birlikte SAMPIYONLUGA YÜRÜYORUZ.. Seni uzun seneler BESIKTAS'Ta Görmegi çok ISTIYORUZ.. ![]()
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seneye yanına senin katkılarınla sağlam bir adam alırsak.Mesela,Borowski... O zaman keyfimize diyecek olmaz. Umarım jübileni bizde yaparsın ama ben senin en az 36 yaşına kadar oynayabileceğini düşünüyorum. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alman panzerimiz Fabian Ernst taraftarımızdan gördüğü ilgiden çok memnun. Mustafa Denizli'nin isteğiyle Beşiktaşımıza transfer edildiğinde, Atatürk Havalimanı'nda 2 bin kişi karşılaşmıştı Fabian Ernst'i... Performansıyla taraftarların ilgisini karşılıksız bırakmayan Siyah-Beyazlılarımızın Alman panzeri, Fanatik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Kariyerim boyunca Almanya'da top oynadım. Son yıllarım Schalke'de geçti. Ancak bir gün, bir taraftar karşıma çıkıp bana ilgi göstermedi” diyen Ernst, sözlerine şöyle devam etti. ‘Almanya'da bile yürüyemiyorum' “Şimdi bırakın İstanbul'u, Almanya'da bile sokakta yürüyemez hale geldim! Türkler'in yoğun bir şekilde yaşadığı bölgede oturuyorum. İstisnasız her sokağa çıktığımda sevgi seliyle karşılaşıyorum. Ailem bu duruma çok şaşırdı. Böyle olacağını İstanbul'a ayak bastığımda anlamıştım. Bir Alman takımıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazansam, Almanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kaldırsam da böyle bir ilgiyle karşılaşmazdım. Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum. Hocanın duyduğu güven, taraftarların tepkisi beni büyülüyor. Almanya'da diğer takım taraftarları da bana ilgi gösteriyor, iyi davranıyor.Türkiye tam bir futbol ülkesi. Herkese sıcak tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sahada üzerime düşeni yapıp, Beşiktaş ile şampiyonluğa ulaşmak istiyorum.” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ah ulan ah ilk haber ciktiginda arkadaslarla alt üst ettik sokagini be fabian ![]() alman olmasina ragmen sicak kanli bir insan........... Fabe: ''Schwarzer Adler''
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ewet seweiyoruz seni ernst=)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar konu açarken dikkat edelim konu mevcut... http://besiktasforum.net/forum/futbo...yah-beyaz-ask/ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özür dilerim arkadaşlar kusura bakmayın dikkat etmemişim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |