![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Hakeme tepkide bende gerçekten çok küfür ettim ama ondan evel Mustafa denizli nin çıkardığı kadroyuda es geçmemek lazım Beşiktaşın elinde öyle bi kadrı varki hakem bölede olsa çıkıp bu fenere orda 4-5 tane atabilecek kadroya sahipsin.. tello yedek, hemen sakat diyenler olabilir diye bunu açıklıyorum. perşebme günkü doktor raporunda oynayabilir raporu almış ve maç kadrosunada alınmış kaldı ki kendiside bu sabah oynamak istiyorum diye açıklamada bulunmuş. Bobo yedek Holosko yedek. Serdar özkana diyecek hiçbirşey bulamıyorum inönü topçusu istemiyoruz biz ayağına top deymedi.. değen her topuda karşı takıma verdi inönüdeki baskı kurdugun takımlara 2 çalım atınca havaya giriyor böyle adam istemiyorum ben Beşiktaşta çıkacak içerde dışarda hertürlü elinden geleni yapacak adam istiyorum.Özetle bence maçı hakemden çok Mustafa denizli katletmiştir. Cisse ye sarı kart gösterdiği pozisyonların 2 side sarı kart değil bana göre bu yüzden ona fazla yüklenmiyorum hatası yokmu tabiki var baktın bunlara sarı kart veriyor hakemin niyeti belli onunda tekrar aynı şeyi yapmaması lazım ama Uğur Boral denen köpek attırmak için o kadar ağladı ki diyecek pekte bişey yok.. neyse hepimize geçmiş olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın. Seerefsiz adi satılık hakem
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bide hakemim diye ortalarda gezinio ya..allah belani versin emi senin hakem gibi..bide eziklerin formasini giyseydin tam olcakdi..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Diyecek bişey bulamıyorum yha rezillik hatta rezilliğin ötesinde birşey bu küfürler kelimeler çok az kalır bu hakem için. Hakem dedim özür dilerim aslında buna hakem bile denmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Serefsiz ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tipinde meymelet yok hıyarın !! maçtan önce doldurmuşlar bunu fb yenilirse ligden düşer, rating de düşer diye.. yoksa o n cesaret lan öyle bi pozisyonda lk yarıdan 10 kişi bırakıp bi tarafın emeğini çalıyosun, 10tane topçunun üzerine kambur yklüyosun ********!! boyun posun devrilsin. MORAL BOZMAK YOK...ÜST ÜSTE KOYACAZ HEPSİNİ..BU SENE ENGELLENEMİCEK.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |