![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya niye gelmesin ş.liginde oynarsan uçarak gelir.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hamburgun sampiyonlar ligi oynama olasiligida cok yüksek
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayal bir transfer....................
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kaynak:haber türk Jansen ile aram çok iyi. Ailecek görüşüyoruz. Siz bonservisi çözerseniz ben onu ikna ederim.” Bu sözler sonrası Beşiktaş Başkanı, Hamburg’un 7 milyon euroluk bonservis talebini aşağı çekmek için uğraşıyor. -KAYNAK KARTALCELL- Ligde şampiyonluğu ve haliyle Avrupa’da da Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen Beşiktaş büyük düşünüyor. Transferden canı çok yanan ve ince eleyip sık dokuyan Siyah-Beyazlı yönetim, ilk etapta sol kanada oyuncu arıyordu. Başkan Yıldırım Demirören hafta içinde Almanya’ya gitmiş ve Hamburg’un sol kanat oyuncusu Marcell Jansen için ilk görüşmeyi yapmıştı. Almanya Milli Takımı’nda da forma giyen Jansen için kulübü, 7 milyon euro bonservis ücreti talep etti. Avea ile Kartalcell anlaşması yapan Beşiktaş’ta Demirören’in Jansen’i alıp Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir ekip kurmayı kafasına koyduğu öğrenildi. -YILLIK 2 MİLYON EURO- Mustafa Denizli’nin de alınması konusunda rapor verdiği Jansen için Fabian Ernst devreye girdi. Başkan Demirören ile görüşen Fabian Ersnt’in, “Jansen ile aram çok iyi. Ailecek görüşüyoruz. Siz orasını bana bırakın. Yeter ki bonservis sorununu çözün. Zaten ben buraya geldikten sonra Jansen de Türkiye’ye gelmeye sıcak” dediği belirtildi. Başarılı futbolcunun da Almanya’da ağır bir biçimde uygulanan vergi yasasını da düşünerek Beşiktaş’a sıcak bakabileceği ifade edildi. Yönetim Marcell Jansen’e yıllık 2 milyon euro vermeyi düşünüyor. Sezon sonuna kadar bu konunun netlik kazanması bekleniyor. Sol şeridi kapatıyor 1985 yılında Mönchengladbach’ta doğan Jansen, futbola da bu şehirde başladı. 1.91’lik boyuna rağmen sol kanatta görev yapan futbolcu, 1993-2007 yıllarında Borussia Mönchengladbach’ta forma giydi. 2004 yılında profesyonelliğe adım atan Alman futbolcu burada geçirdiği üç sezon sonunda 2007’de 9 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer oldu. Burada düzenli olarak ilk onbirde yer almakta zorluk çeken Jansen, sezon sonunda 8 milyon euro karşılığında Hamburg’a gitti. Bu sezon Hamburg forması altında 26 maçta oynayan Jansen, 3 gol attı. Bu gollerden biri UEFA Kupası maçında Galatasaray’a karşıydı. Alman Milli Takımı’nda da 2005’ten beri forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun Hamburg’la olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek. Sahibinden satılık Beşiktaş yönetiminin yeni sezonla ilgili transfer politikası bir anlamda yabancılara endeksli. Sözleşmesi biten Cisse ile yolların ayrılacağı günler öncesinden açıklandı. Bir yabancıya kontenjan açıldı. Diğer kilit isimler ise Zapotocny ve Bobo. İkisinin de sözleşmesi sürüyor. Bekleneni fazla veremeyen Zapo’yu uygun bir talip olması halinde satmayı planlayan yönetim, yerine B.Leverkusen’de forma giyen Karim Haggui ve bir diğer Tunuslu Khaled Zairi’yi düşünüyor. Beşiktaş, Bobo konusunda ise ‘tok satıcı’ modunda. Brezilyalı için yönetim 8-10 milyon euro arasında bir bonservis ücreti talep ediyor.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() Simdi habere gelelem ![]() Gercekten yine bizi kandirmaya calisiyorlar.. Adamlar gidiyo 8milyona aliyor ve cokta iyi oyniyor ve biz 7milyon bonservis aşağı çekmek için uğraşıyoruz... ![]() heee verirler.. öbür transferlere hic girmeyelim .. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jansen ve fink Birde ismail köybaşı bize yeter | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,Zapo,Cisse ve Bobo'yu satıp Jansen ve çok iyi bir orta saha oyuncusu ile M.Battal alınsın bu takım kupa canavarı olur..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |