![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Rüştü herzaman 1 numaradır, güvenim sonsuzdur...Son maçlara yaklaşıyoruz artık, bu saatten sonra da en büyük iş ona düşüyor, tecrübesiylen, duruşuylan sahada herkeze yardımcı olmalı, oluyor da zaten ama yine de biraz daha dikkatli olmalı kendisi de, bazen oyundan kopuyor, daha iyi bir Rüştü izleriz umaım bu son 7 maçta... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Uzulmez oynamasin artik !! Ekrem sola, Serdar Kurtulus sag bek oynasin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarı umarım goller atarız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | o dediğin 2. yarı yanlış hatırlamıyosam sadece kocaeli maçında oldu hemen yapıştırıyosunuz yaa yemeden atamıyoruz diye yapmayın lütfenn yargılamak çok kolay ama emekleriyle oynuyolar hemen öyle demek acımazsız geliyor bana
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |