![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() pazar günü sahada olsa ne yapabilirdi onu bilemem pek şansı yoktu ayrıca ibo gökhan sivok... bunları aşabilicek kapasitede diil.. bunu sölemiorum gelecği parlak diorum sadece bi yanlış yapıp fenere gitmezse yıldız olabilir ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Töbe töbe allah korusun ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | isterse karsinda c. ronaldo oynasin inandiktan sonra basarirsin sercan hava zaten...........
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sercan olsada fazla fark etmezdi ama olmamasi bence daha iyi ![]() Ruyamda mac 2-2 bitiyordu beyler. Ben deliriyordum.. Insallah ruyam cikmaz ve maci rahat kazaniriz!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haklısın Toraman... | ||
| | |
| | #7 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sercan o kadar da abartılmamalı | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sercan bizim elemanımz olsa öyle de bi abartırdık ki..Kandırmayalm kendimizi şimdi.. ![]() Olmaması avantajdır bence..Bursanın kadrosunu zaten kısıtlı buluyorum ben..En çok ön plana çıkan oyuncularının olmaması bizim işimize yarar.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bursanın en iisi olabilir ama bzmkilerin yanında fıs kalacak cinstenn alacağız inş bu maçı
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman'a Forvet'mi dayanır Be ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |