![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sakin olalım Beşiktaş idari ve teknik anlamda dibe vurdu bundan daha aşşağısı yok Arkadaslar.Tarihin en kötü ikilisi takımı yönetiyor Demirören&Ekürisi Denizli...Sene sonunda ikisininde yolu açık sivası kayseriyi bursayı febeyi yenemezsen şampiyonluk hayaldir...Umarım genç dinamik vizyon sahibi bir yönetimle beraber çağı takip eden modern futbol anlayışına sahip tecrübeli bir Hocada takımın başına gelir.Ben bu seneden olmasa bile gelecekten çok ümitliyim.Beşiktaş'ın büyük bir potansiyeli var.Zaten bir şampiyonlukla kimse tatmin olmaz, beşiktaş şampiyonluklara damga vurmalı Avrupada'da başarı hedeflemelidir.Bununda ön koşulu ne yaptığını bilen güçlü bir yönetim + çağın gerisinde kalmamış kendini ispatlamış bir hoca da istikrar...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu taraftar yapısı ve kafası ile dünyanın en iyi hocasını getirsek yönetimde değişse boş . Allah aşkına köstek olmayın takımın şampiyonluk şansı çok yüksek hala . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Reis haddini bil.Herkes bu forumda saygı sınırlarını aşmadan eleştiri yapabilir.Sen ve senin gibi olan bir iki kişi de sindireceksiniz bunları.Sizin yaptığınıda şak şakcılığın,omurgasızlığın,gelen ağam giden paşam zihniyetinin dik alası ozman bize göre.Sinan engini savunan siz, beşiktaş taraftarına küfreden siz Sonra suçlu eleştiren biz.Yukarda dediklerimin hangisi yanlış?Yoksa demirörenidemi savunmaya başldınız??Ben denizlinin geçmişini fenerde vestelde "iranda" neler yaptıklarını çok iyi bilen biriyim.Futbol üzerinede almanyada antrenörlük eğitimi almış insanlarla çok yakın ilişki içindeyim, taktikler sistemler ve oyuncu yapıları üzerine bir çok doktrinel kitap okuyup uygulamada tecrübe ettim.Bunlara rağmen futbolda değişikliklere açık biriyim ve kolay kolay üstümde otorite kabul etmem ancak değişik fikirlere açığım.Fakat siz Farklı fiikirlree tahammül edemeyen ben yaptımcı ben bildimci faşizan zihniyetlerinizi burada açığa vurmayın.Demokrasiyi içinize sindireceksiniz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (02-12-2008 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |