Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Nurullah Öztürk;gerek kendi düşünce yapısı ve gerekçalıştığı kurumun savunduğu değerler gözönüne alındığında başka şey yazamaz zaten..Çünkü o ve onun gibiler Mustafa Denizli nin ve onun gibilerin savunduğu ve temsil ettiği Atatürkçü,çağdaş,demokratik değerlerle kavgalıdırlar..Neymiş ;Denizli ununu elemiş ,eleğini asmış..Bırakın bu işleri..Cumhuriyetle ,Laiklikle ve Atatürkle olan kavganızı ,onları savunan ve temsil edenler üzerinden Beşiktaşımızı alet ederek yapmayın..
"ÇÜNKÜ O DEĞERLER BEŞİKTAŞIMIZIN KURULUŞ AMAÇLARI ARASINDA YER ALMAKTADIR" |
o değerler; Atatürkçülük, Laiklik, Cumhuriyet hepimizin ortak değerleri ve her zaman sahip çıkmamız gereken değerler. her beşiktaş taraftarı da bu değerlere sonuna kadar sahip çıkar.
ortada bir başarı var mı 10 puan kaybedilmiş, siz hala denizli başarılı diyorsunuz, KİMSEYE DE ÖNYARGILI DAVRANMAYIN, Denizli şunu söylüyor basın toplantısında: "buradan iki önemli not çıkardım. demek ki tüm kamuoyu beşiktaş’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bu konuşma ve yazılarla kabul ediyor. bu mesajı verdiğimiz için mutluyuz''. diyor
ama görüyoruz ki; denizli beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil, yahu beşiktaş zaten büyük takım denizli bunu bugün kavrıyorsa çok yazık... çalıştırdığı takımın büyüklüğünün farkında değilmiş gibi konuşuyor. ben bunu diyorum başka bir şey demiyorum.