![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adnan Polat bunlar hep senin pisliklerin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maç boyunca kulaklarını cınlattım ............. cocuğu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ikincilik benim için kafi derken bunu anlatmaya çalışıyordum.TSL de şampiyon olmak bişey ifade etmiyor. arkan sağlamsa olursun.ben CL ne gidim yeter
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman ın yaptıkları af edilir gibi değil resmen ihanet etti takıma ve arkadaşlarına . Hakeme gelince toraman ın sarılarını gördün anında kartı yapıştırdın peki bizim iki penaltıyı neden es geçtin hem delgadonun pozisyonunda bursalı el ile müdahale etti yani penaltı hemde bobo nun pozisyonunda çelme var ve bobo nun ayağına basılmış yani penaltı . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ya Kardesim bu nasil mac yonetmek ben anlamadim..bukadar kotu yonetilmez mac Bu kadar onemli macta sen gel 2 penaltiyi verme gereksiz ikinci sari karttan I.Toramani at Yonetemeyecektinse maci pasa pasa beceremiyorum deseydin... Bu Kadar rezil hakem gorulmedi.. illa gs,fb yi ileri cekecekler rezilll
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |