![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bunlar boyle iste holosko tello bobo besiktasin en buyuk 3 hucumcusu yedek baslamis adam kadroya cesurdu korkak degildi diyor bende ona hadi ordan diyorum ancak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla ben besiktasin oynadigi oyundan memnunum ha hata yokmu evet var. ama sunada eminimki biz 10 kisi kalmasak bu maci yenilmezdik
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne zmandan beri çok hücumcu çok gol demek oldu, 1-2 futbolcuya takılıp kalan zihniyetler de takım oyunu ve uyumundan bahsetmesin ... ısrarla ertuğrul hoca'yı gündeme getirerek mustafa hoca'yı yıpratamaycaksınız, ben de e.sağlam'ın gitmesinden yana değildim ama şimdi görüyorumki bu BEŞİKTAŞ bana futbol olarak daha çok ümit veriyor, e. sağlam'ın zamanında alamadığım futbol zevkini tadını almaya başladım, bu hücumcular eski hocamız zamanında yokmuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıorm, en yenileri holosko ki o bile yarım sezondan fazla oynadı e.sağlam ile ama ne oldu ne etkinlik gösterdi ? e.sağlam sanki çok hücum oynuyordu, çoğu zaman tek forvet arkasında delgado oynamamadı mı ? hatta bunu inönü'de yapmadı mı ? şimdi gelmişler onu savunuyorlar, o zmanlar da herkes lucescu gibi defansif oynamadan şikayetçi diilmiydi ? o zmanlar halimiz daha içler acısıydı ki çift forvet ve çok hücumcu ile oynadığımız maçlarda bile hele hele inönüde sıradan anadolu takımlarına mahkum oynamadık mı ? varsın bu hafta defans adamlarıyla ama mahkum oynamadan yenilmiş olalım en azından eskiye göre gelişme var demekki yakın zamanda çok daha iyi yerlerde olacas.
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (03-12-2008 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | asıl sizin gibiler yüzünden bu takım ayağa kalkamıyor, çok biliyosunuz ya ... birisi gidene kadar ağzınıza geleni sölersiniz gitti mi vah tüh çekersiniz ... biz bekleriz sana dert diil o gün geldimi de yerin dibine siz girersiniz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ayricada ertugrul doneminde 4 3 1 2 oynayan takim neden cift on libero oynamiyor diye elestirende ayni senin sihniyetindeki insanlardi ne oldu ertugrulun gitmesine neden olan karkiw takimi onune geleni duzdu uefada kime yazik oldu simdi ertugrulami besiktasin kaybettigi 10 puanami susun bi allah askina karninizdan degil agzinizdan konusun birazcik her seyde baska bahanelerin pesinde kosmayin artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |