![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Seneye kaptanlık pazubandı ya Ernst yada Toraman-Rüştü-Zan üçlüsünden birisinin olmalıdır.Ayrıca Delgado,iyi bir alıcı bulursa gönderilebilir.Forvet konusu ise tam bir muamma.Bir türlü istikrarı yok,forvetlerimizin.Gözden geçirmek gerek.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #3 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | kaptan değişikliği o kadar kolay bişi değil. zaman her şeyin ilacıdır... | ||
| | |
| | #4 | ||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh ya... yorumlara bakıyorumda... delgado bu takım olmazsa olmazı... yusuf niye bi takımda uzun süredir barınamıyoru bi düşüneniniz varmı???... form olarak üst düzeyde delgado ise sakatlıktan yeni çıkmış ve ilk 11 oynuyor geçen hafta kocaelide olduu gibi sonradan girmesinden yanaydım yusuf ilk 11 başlamalıydı tmmda... kocaelide oyuna sonradan giredn delgadonunda neler yaptıını gördük!! | ||
| | |
| | #5 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | yusuf kondisyon olarak sağlam takımlara karşı ilk 11 başlarsa maçın ikinci yarısına başlayamaz. delgado hiç oynatılmamalı maça yusufsuz güçlü bi orta sahayla başlayıp son yarım saat yada 20 dk yusuf kullanılmalı
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | sölediğin mantıklı ben maça delgadosuz ve yusufsuz başlamaktan yanayım.. sonradan ikisinden biri hatta ikisi birden alınabilir oyuna ama delgado pek iş yapamıyo son maçlarda o yüzden yusuf tercih edilmeli bnce
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden bu tarz konular Puan kayıplarından sonra açılıyo..Delgado her maç kötü oynuyor..Görmüyormusunuz?? bazı arkadaşları sadece puan kayıplarından sonra çığırtkanlık yaparken görüyorum bu forumda..aklıma farklı şeyler geliyo.. Lütfen biraz daha itidalli,akıllı ve sabırlı olalım..Takım iyi kötü 10 kişi mücadele ediyor kazanmak istiyor,skora razı gelmiyor?? Ne alaka şimdi kaptan değiştirmek??Şimdi mi Aklınız başınıza geldi.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abartmayalım bence. Adam çok kötü bir sakatlıktan çıktı. Oynayabildiği zaman ne kadar zevkle izlediğimizi unutmayalım. Oyuncularımızın kötü zamanlardada yanında olmaktan vazgeçmeyelim. He baktık hiç olmuyor sakatlığıyla alakasız bir biçimde kalbini koymadan ,oynamış olmak için sadece ticari amaçlı oynuyor o zaman zaten gönderilir. Ama delgado böyle bir adam değil. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mücadeleci oynadik takim olarak , Delgado kötüydü macta.Ondan yararlanamadik , keske dedigin gibi yusuf çıksaydı ilk 11'de. Delgado 'nun çok maç eksiği var.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |