![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | avrupa'nın en önde gelen hakemleri oyuncuyu oyunda tutmak için sabredebildiği kadar ediyo.. burda ise ilk fırsatta oyuncuyu atıolar bu yüzden türk hakemleri komplekslerinden hiçbi zaman kurtulamicak.. büyük takım oyuncusunu oyundan atınca büyük hakem olduklarını sanıolar..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iboya gelince... bence saçmalıyosunz ibrahim fazla motive olmuş bence... milli taımda emreyimi oynatırsının toramanımı? | |||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1.cisi İbrahim Toraman sağ bek falan oynamadı dün..Stoperler,Gökhan ve Toraman,Sivok önlerindeydi..Sivok K.Karttan sonra tandeme geçti.. 2.cisi dün Çoban çok Kötü bir maç yönetti..Ancak verdiği en doğru kararlar Toramanın kartlarıydı..İkiside sarı karttı.. 3.cüsü Hakem diğer pozisyonları lehimize çalması gerekirken çalmadı bu doğru..bu işin farklı bir boyutu..Ancak bu Toramanın yaptığı Affedilmez hatayı görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmez..Bencede cezalandırılmalı.. 3.cüsü İbrahim bu tarz hataları ara ara yapıyor..daha dikkatli olması lazım..Bende Toramanı burda eleştiriyorum.. 4.cüsü Toraman her ne olursa olsun Milli Takımda Oynayabilir,oynar,oynamalıdır.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu sen surekli takip ettiginden bilirsin bu kacinci be kardesim bu kacinci daral getirdi artik bana bi adamin yaptigi her hata bir takimi bukadar kotu duruma dusururmu buyuk takim topcusu hatayi bikere yapar 2.sinde artik yapmaz bukadarmi sorumsuzluk olur bukadarmi akilsizlik olur inanamiyorum bu adamlar bide gecmis donemlerde besiktasin kaptanligini yapmis adamlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #5 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet abi yazdım ya haklısın..Aşırı motive olmaktan yapıyo,ölçüyü kaçırıyo,bende eleştiriyorum..Haklısın kesinlikle.. | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ozaman gelistirecek kendini bilecekki bana bukadar motive olmak yaramiyor yada klup bi onlem alsin bu cocuga ozel maclardan once pskiyastristmi cagirirlar ne yaparlarsa yapsinlar baska hata luksu kalmadi takimin bikerede daha bu hatayi yaparsa gitti gider sampiyonluk
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #7 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok bence sizin yazdığınız olayla toromanın seçilmemesinin hiç bir alakası yok. Geçen hafta resmen bir boks maçı izledik futbol adı altında. Bu şımarık kendini bilmezler milli takıma alınıyorsa toromanda tabiki alınmalıdır. Toromanın alınmamasının tek sebebi, Terimin bir türlü doymak bilmeyen egolarıdır. | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | basliga aldanmayin baslik toroman neden alinmiyor milli takima falan diye fazla gundem oldugu icin atilmis bir baslik benim acimdan icerikleri okuyun konunun iceriginde milli takimdan bahsetmedim hic farkindaysaniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #9 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende zaten alakası yok diyorum. Konunuza değil başlığınıza yorum yaptım . Bu şekilde algılarsanız sevinirim. | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neyse problem yok onemlide degil zaten
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |