![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet abi yazdım ya haklısın..Aşırı motive olmaktan yapıyo,ölçüyü kaçırıyo,bende eleştiriyorum..Haklısın kesinlikle.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ozaman gelistirecek kendini bilecekki bana bukadar motive olmak yaramiyor yada klup bi onlem alsin bu cocuga ozel maclardan once pskiyastristmi cagirirlar ne yaparlarsa yapsinlar baska hata luksu kalmadi takimin bikerede daha bu hatayi yaparsa gitti gider sampiyonluk
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hadi oradan be kendini mourinho sanan çok bilmiş adam toraman gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan adam oynuyorsa deli ibrahim her türlü oynar , kurban olun siz deli ibo ma be . Adam 10 yıl dır herşeye rağmen gık demeden oynuyo be bir gün ne para için dırdır etti ne de yedek kaldığı zaman dırdır etti şerefi ile haysiyeti ile gücünün yettiği kadar hizmet etti ama sizin gibi skor taraftarlarına futbolu çok bildiğini sanan mourinho kılıklılara yaranamadı . yazıklar olsun be . Bir araştır bakalım takıma geldiklerinden beri toraman kaç kırmızı yemiş deli ibo kaç kırmızı yemiş , takımın en zorda olduğu anlarda bile deli ibo çırpındı elinden geleni yaptı . Konu _Blackseagless_ tarafından (20-04-2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok bence sizin yazdığınız olayla toromanın seçilmemesinin hiç bir alakası yok. Geçen hafta resmen bir boks maçı izledik futbol adı altında. Bu şımarık kendini bilmezler milli takıma alınıyorsa toromanda tabiki alınmalıdır. Toromanın alınmamasının tek sebebi, Terimin bir türlü doymak bilmeyen egolarıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | basliga aldanmayin baslik toroman neden alinmiyor milli takima falan diye fazla gundem oldugu icin atilmis bir baslik benim acimdan icerikleri okuyun konunun iceriginde milli takimdan bahsetmedim hic farkindaysaniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende zaten alakası yok diyorum. Konunuza değil başlığınıza yorum yaptım . Bu şekilde algılarsanız sevinirim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neyse problem yok onemlide degil zaten
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BesiktasForum.Net Futbolun Dostluğun Taraftarlığın yer aldığı bir sitedir lütfen Birbirinizi kırmadan yorumlar yapın ! İyi ForumLar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herseyı cok ii bilen arkadasım senı bı daha uyarmıycam yazdıgın yorumlarda sacma sacma yakıstırmalar yapma kımseye ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yahu artik yorumlarınız cok basit olmaya basladi , magazincileri geçtik valla. Futbolcu Kötü oynuyor diye , Futbolcuyu gönderiyoruz Kırmızı kart gördü diye , Milli takima Göndermiyoruz basit söylemler bunlar
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |