![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çelik bey siz baska maç mi izlediniz Taraftari susturmusmuslar.. ayrica derbi tadindaymis dünki maç buna gülerim bursaspor'un BESIKTASIM'la kendisini 1 tutmasina çok gülüyorum ya.. 10 kisydik DERBi tadinda geçti ya 11 olsaydik ??
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben başka maç mi seyrettim galiba ![]() ![]() soyleyin ya...yoksa lig tv'yi mahkemeye verecem ![]() ![]() Konu scorpion_kartal tarafından (20-04-2009 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu budur alayına gider.ah bir 11 kişi kalabilseydik.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yha adam herhaldi maçta uykusu vardı veya sağırdı %100 ikisinden biri beşiktaş taraftarı hiçbir zaman susmas susturamassınısda ne çevik kuvvet ne de başkası alayına gider!!!
__________________ | ||
| | |
| | #15 | ||
| Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bunlar beyinlerinin üzerlerinde oturuyolarda ondan bole malca yorum yazıyolar...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ağzı olan konuşuyo.. bu insanlar kim yaa bi takım birz yükselişe geçince başkanları 2. başkanlarının ağzına vuruyo susun azcık kardeşim yaa çok komik oluyosunuz bide demiş susturduk çok güldüm şampiyon olmuş gibi tezahürat yaptı beşiktaş taraftarı diyor herkes bu nediyor ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #19 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu taraftar umutların kırılabileceği herşeyin bitmeye yüz tuttuğu fenerbahçe maçında 1-0 yenikken 132 desibellik bir dünya rekoru kırmıştır..sizin susturmak haddiniz deil!
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu taratari kizdirma oyle bi bagirirlar ki bursadaki senin gecekondunun keremitleri duser ...bunu boyle bir .... ayrica hiyari severmisin ne de olsa sizin renginiz
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |