![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence ileriye sürükleyebilecek oyun mantalitesine ve beceriye sahip bir oyuncu alınacak olursa en azından kadro derinliği konusunda birşeyler katabilecek ve ilerde iyi işler yapabilecektir.....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | volkan şen yeni murat alaçayır olur bence...gereksiz bir transfer ,bu benim görüsüm tabii ki...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi transfer olur ama Kimin yerine oynatilacak ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya birde korkuyorum açıkçası bank asyada iyi oynayıp sonra süperligte batan oyuncuları biliyoruz örneğin ibrahim akın gol kralı olmuştu yanlış hatırlamıyorsa geldi beşiktaşa potansiyeli vardı ama hiçleri oynadı bilmiyorum boşuna çok para verilmesin iyi analiz edilsin gerçekten kaliteliyse alınsın derim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanımıyorum valla ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |