![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezer için manisa çok iyi rakam istiyor. O rakamı vermek zorolur. Sezer U-16 lardan beri takip ettiğim bir oyuncu, ispanya ile final oynayan teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı ve Turan Mesci'nin yaptığı ekibin kaptanıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgide emin değilim. Kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Almanya dan Manisaspor a gelme tercihi onun bu çıkışı yapmasındaki en büyük engeldi bana kalırsa. Tevfik Köse de, Mevlüt Erdinç te Sezer ile aynı takımda oynuyorlardı ve sezer onların kaptanı idi. Tevfik ve Sezer istenen noktada değiller ama Mevlüt onlara nazaran daha iyi bir gelişme gösterdi. Sezer bizde beklenen çıkışı yapabilir ama gaza gelipde büyük rakamlar vermemek gerek. Konu shawnodese tarafından (22-04-2009 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | volkanı da sezeri de beşiktaşta görmeyi çok isterim.İnşallah biraz da böyle kaliteli ve geleceği mütiş olan oyunculara yöneliriz.Özer de alınmalı bence.Bu arada bende erciyeste kiralık oynayan kenan özeri de takip etmekteyim.messi gibi oynuyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLınaßiLir asLnda..PerFormanSı iyi..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |