Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
" Beyefendilik bu ligde maç kazandırmıyor " 
Tecrübe kazandırıyor de mi..
Bırakın kardeşm artık..Ertuğrul Hoca herşeye rağmen Denizliden başarılıdır..O iğrenç savunma düzeniyle, o berbat ortasahayla, hakemlere rağmen, rakipler de en iyi sezonlarını geçirirken yarıştan kopmamış, son haftalara kadar direnmiştir..Ama MHK sağolsun; onca şeyi heba etmiştir..Biz İnönüyü geçtim dışarda bile 3 yemedik yahu geçen sene..Güzel futbol, güzel futbolu gördük dün akşam..Ne güzel oynadık öyle yaw..  Tarihi fark yerdik, Allah'tan Rüştü vardı..
Rakiplerimiz bukadar kötü durumdayken 8 puanlık fark eridi eridi eridi..Şimdi küme düşecek diye dalga geçtiğimiz takıma geçiliyoruz..Bunlarn hepsi Tecrübe sayesinde oluyor..  Çok da güzel oluoy de mi?
Denizlinin tecrübesi bizi rezil ederken, Ertuğrulun efendiliğini özleyeceğiniz zamanlar çok yakın..  |
Git işine kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun daha okuduğunu anlamıyorsun geçmiş bana ahkam kesiyorsun önce saygılı ol kavga eder gibi yazma , Ertuğrul hocanın 8 - 0 ını unutma bu rezillik bu kara leke Beşiktaşın anlında duruyor üç kuruşluk ezikler dalga geçiyor Ertuğrul hoca efendinin marifetleri yüzünden . Allahtan kork Ertuğrul sağlam ın geçen sene korkak savunma futbolu tek forvetli sistemi ve tutmayan saçma ofsayt taktiği ile kaybettiği maçları hatırla . Hakaret ettiğin Mustafa denizli Baban yaşında biraz düzgün konuş onun hakkında .
Sayın denizliye saldırmak için bahane aramaktan vaz geçin size yakışanı yapın iyi günde de kötü günde de Beşiktaşın yanında olun KÖSTEK olmayın .