![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak kardeşim haksızlık ediyorsun hakaret ediyorsun , sen ne kadar Beşiktaşlıysan bende okadar Beşiktaşlıyım . benimde içim acıyor üzülüyorum Beşiktaşımın düştüğü hale ama beni başkanı savunmakla suçlayamazsın çünkü şerefim üzerine yemin ediyorum ki hiç bir zaman demiröreni SA VUN MA DIM , yiğitsen aksini delillerle ıspatla tamam mı . Holigan ve provakatör olan sen ve senin gibilerdir , Önce beğenmesende fikre saygı duymayı öğren büyüklerine saygılı olmayı öğren . Ben BEŞİKTAŞ LIYIM tamam mı başka derdim yok . YETER ARTIK BANA SALDIRMAKTAN VAZ GEÇİN . Benden 7 yaş küçüksün etmediğin hakaret kalmadı , utan be . Nefret ediyorum ertuğrul sağlam dan ve onu savunanlardan var mı diyeceğin . Konu _Blackseagless_ tarafından (07-12-2008 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakaret mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() resmen komedi bütün mesajlarını okuyorum profilinden gülme krizine giriyorum ![]() konuşacak birşey bulamıyor hakaret ettin küfür ettin senden büyüğüm ![]() SAYIN DENİZLİYE SÖYLE SENİ TAKIMDA OYNATSIN ![]() ![]() ![]() İstifa Etme Denizli DEFOL !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allah ıslah etsin seni ahlaksız herif seni kaale almıyorum gene ötüyorsun . Mübarek bayram günü adamın asabını bozma adam ol . Konu _Blackseagless_ tarafından (08-12-2008 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ALLAH SİZE BİN KATINI VERSİN ![]() DENİZLİ DEFOL ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
burda bi konu acilmis aradaki farki bulun diye, kimi denizliyi savunur kimi ertugrul hocayi, ben ertugrul hoca tarafiyim, kardesim sende sevmiyorsan ertugrul hocayi yazma buraya olsun bitsin, birbirinizi, birbirimizi kirmanin hic bi anlami yok sonucta hepimiz BESIKTASLIYIZ....!! biz sanki besiktas yenilince seviniyormuyuz, sen ne kadar üzülüyorsan bilki bi okadar da ben üzülüyorum! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |