| 
 Slovak golcü, Nobre’nin yokluğunda iyi futboluyla adeta hocasına ‘alternatif  benim dedi. Bundan sonraki maçlar için tek forvet oynayan Bobo’ya da gözdağı  verdi.Ankaraspor filelerine bıraktığı golle bu sezonki 10. golüne ulaşan Holosko,  dün çok iyi bir oyun sergiledi. Beşiktaş’ın belki de en yetenekli ve genç  oyuncuları arasında olan Slovak futbolcu, son oynanan Bursa maçında da etkili  olmuş ancak girdiği pozisyonları değerlendirememişti. Dün bu şansızlığını kıran  Holosko, Nobre’nin yokluğunda bir anlamda alternatifin Bobo’nun değil kendisinin  olduğunu da göstermiş oldu.
 Karşılaşmanın 35. dakikasında kendi hazırladığı pozisyonu gol yapan Holosko  takımına beraberliği getiren golü attı. Daha sonra ise etkili oyunun sürdüren  Slovak futbolcu, takımının en iyisi olmayı başarırken maç sonrasında yaptığı  açıklamada “Ben her zaman kendimi hazır hissediyorum. Bursa maçı ve sonrasında  Ankaraspor karşısında iyi oynadığımı düşünüyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda  hep şans bulurum” dedi.
 |