![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | degado ne olursa olsun 3 senedir beşiktaş hiçbişey veremedi bu yüzden beşiktaşın iyiliği açısından gitmeli belkide gerçekten iyi bir merkezi orta saha ama yapacak bşy yok bşka takım iyi oynasın inşallah beşiktaşta olmaz delgadonun işi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazen bazı konularda öyle güzel tartışmalar oluyor ki işte forum bu diyorum,herkesin düşüncesini söylediği kıran kırana bir tartışma.Bazen de öyle konulrda öyle boş postlar atılıyor ki üzülüyorum.Teşekkürler bu konuya katılan herkese ,konu kaynağı fotospor olabilir konu tamamen balon da olabilir ama biz yine de tartışmamız gerekeni tartıştık gördüğüm kadarıyla. Benim görüşüme gelince ; tamam kimse Delgadodan bütün defans oyuncularını geçip gol atmasını ya da maçı 2-3 asistle tamamlamasını beklemiyor, burda Delgadoyu eleştirenlerin bile(ki aralarında ben de varım) Delgadoyu çok sevdiklerini ve biraz kıpırdansa ,Delgadonun arkasında olacaklarını biliyorum.Maçın geneline baktığımızda Delgado kayıpları oynuyor,tamam geçmesin rakip takımın yarısını,ama top alsın, saklasın, dağıtsın ağırlığını koysun biraz.Mesela Ricardinho'da bir top saklama özelliği vardı,ayağına aldı mı top yapışırdı ve kaybetmezdi topu.Mati son zamanlarda çok top kaybıyla oynadı,sakatlığından mı kondisyonundan mı bilemiyorum ama şu an takıma verimli olmadığını düşünüyorum.Gönül ister ki Delgado istediğimiz Delgado olsun,her maç 3 gol 5 asistle oynamasın,ama oyuna ağırlığını koysun saha içinde gezinmeden.O zaman biz Delgadonun arkasında kale gibi dururuz.
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya allah askina su sacma haberi kapatin!! Yattara 5 sezondor Trabzonda ne yaptiki siz Delgado ile takas edilmesini istiyorsunuz!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen hala ordamısın,tartışma başka bir koldan ilerliyor,akıl vereceğine biraz okumanı tavsiye ederim
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ''Not: Kaynak isteyenlere üzülerek bildiriyorum ki Fotospor'' demekki yalan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Meriç'in ve diğer bazı arkadaşların söylediği gibi delgado kötü bir futbolcu değil.Ama nedense oynamıyor.Sezon başında çok iyi başlamıştı ama devamı gelmedi.Ben onun Beşiktaş'ımızda mutlu olduğuna inanmıyorum.Ama böyle bir takasıda doğru bulmuyorum.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |