![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu tür konulari cok sacma buluyorum kimse kusura bakmasin..fol yok yumurta yokken...bende aciyim "Lionel Messi" diye bi konu ve burada "gelmez"..."cok pahali"..."gelse süper olur" gibi yorumlar yapalim ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ütopya. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Deolgado ya 10 basar...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bonservisi kaç para kardeşim senden ondan haber ver git konuş delgado ile takası kabul ediyorsa kulübü neden olmasın . ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gayet mantıklı bır konu 30 yasında ve seneye sozlesmesı bıtıyor ve avrupada oynamak ıstedıgını soyluyor neden alamayalım bence gayet normal messiyle ne alakası var ustelık
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fm yle ne alakası var ısersek bu oyuncuyu alabılırız zamanında fenerın ortegayı anelkayı aldıgı gıbı yada gsnın hagıyı aldıgı gıbı
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2007 de 12 mılyon euro ya almıslar 2010 da sozlesesı bıtıyor
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |