![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | olabilir ama bun uygulayacak adam yok .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayal etmek parali degilya edelim hayalimizi biz...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ilk olarak adam avrupada oynamak istese bize gelene kadar 10 klup daha talip olur ikinci olarakta adam gelmek istese bile o maddi güç bizim yönetimde yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | super olur be
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma sapan konuşmayı bırakın Allah aşkına arkadaşlar ronaldo dediğiniz ölmüş EŞŞEK Beşiktaşımıza kakalanamaz burası emekliler kulübü değil . riqelme de tamamen fantazi bir olay olmayacak dua ya amin demyin , transfer dönemi yaklaştı yine manager oyunu oynayanlar coşmaya başladı , GERÇEK HAYATLA OYUNU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (24-04-2009 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |