![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | birincisi o oyunu herkes oynamıyor bu kanıya nerden vardın anlamış değilim ikincisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorum eğer alınırlarsa diyoruz ztn alındı diye birşey yok alınırsayı konuşyoruz üçüncüsü düşüncelere biraz saygılı olmanı tavsiye ederim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Manager oynayanlar kendini belli ediyor kardeşim kimseyede saygısızlık etmiyorum boş ve mantıksız konuşmaları sevmiyorum sadece burası ciddi bir forum takımın futbolcuları ve gazeteciler de takip ediyordur muhtemelen onun için burada mantıklı olmak ve gerçekleri konuşmak lazım . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasim mantiksiz olan tarafi bizim ne yönetici nede teknik direktör olmamiz. elbetteki taraftariz ve burada "su iyi olur, bu iyi olur "diyecegiz...sonucta bizim takimimiz ama böyle olmazki. bende cok isterim riquelmeyi,ronaldoyu vs. ama bunlar ile bir grösüme yapilmisligimiz yoktur besiktas olarak..hic planlarinin icinde yoktur...yani hayal gibi...ben sana en azindan 15-20 futbolcu sayabilirim besiktasimizi sirtlayip büyük basaralilara imza attirmaya aday, para olarakta mümkün olur ama dedgim gibi yönetimde olsan sen, seni en cok destekleyen ben olurum...ama böyle birsey olmadigi icin bu forumdada sadece gercekleri paylastigimiz icin, kendi kafaimzdan bazi seyleri uydurup, "bu iyi olurdu" demiyelim, sen diyosun, ben bunada saygi göseriyorum ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | riquelme olursa iyi olur yanlız bence zor ancak lyondan junınho neden olmasın gese anlaşmıştı cincondan önce ama gese-febe maçındaki olaylar yüzünden gelmemişti bence junınho delgadonun yerine gelmeli yerli olarak da özer hurmacı iyi bir alternatif olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla riquelme gelsin kombineler tavan yapar o kadar derim
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | super olur ama ben delgadoda israr edilmesinden yanayim duzeldigi zaman cok buyuk bir yildiz kazanmis olacagiz yeterki fizik olayini duzeltsin delgado
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |