|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
24-04-2009, 08:08 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 56 |
Sakat Mert Nobre’nin yokluğunda, ilk 11’de görev yapan ve çok başarılı bir görüntü çizen Filip Holosko iddialı konuştu. Ankaraspor karşılaşmasında rakip savunmayı zorlayıp, bir de gole imza atan Slovak futbolcu, “Yaklaşık 4 ay sonra baba olacağım. Bebeğim dünyaya gelmeden önce, hem şampiyonluk, hem de Türkiye Kupası’nı kaldıracağım. Bir anlamda bebeğimi iki kupayla karşılayacağım. 2009 her anlamda benim yılım olacak” diye konuştu. Çok gol kaçırdıklarını kabul eden genç yıldız, “Maçlarda bizim kadar, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen bir takım yok. Bunun için başta hocamız olmak üzere herkesten özür diliyorum. Eskişehirspor mücadelesi bizim için dönüm maçı olacak. Artık önümüzde az sayıda sınav kaldı. Tüm karşılaşmalara iyi konsantre olup, kazanacağız. Hem hayallerimizi, hem de beklentileri yerine getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı. | ||
|
24-04-2009, 10:10 | #2 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 | Allah analı babalı büyütsün bu şampiyonluklar kupalar çocuğunna büyük hediye olucak... | ||
24-04-2009, 11:54 | #4 | ||
Adanalı Melike Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 | hem senin için hem de bjkmiz güzel bi yıl olcak 2009 inş
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |