![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çok saçma buluyorum bu listeleri...Neye göre zor bir lig onu da anlamış değilim...Eğer bir ligde zirveye oynayan takımların sayısı çok diye o lig zor oluyorsa bizim ilk 3'te olmamız lazım kesinlikle...Oynanan maçlara, kaliteye vs. bakılıyorsa tamam, ilk 5-6 zor ama o kadar da geride değilizdir...Hem Meksika falan da neymiş yaf, lig mi oda...Ukrayna-Portekiz liglerinden de aşağı kalır bi yanımız yok bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında milli takımlar sıralamasına bakarsanız birkaç ülke dışında pek fazla farklılık yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bence saçma fransanın ne zorluğu war her sene şampiyon sabit... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Çirkef ve kokuşmuş ortamda 11 nci olmamız bile büyük başarı bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Neye göre zorlu onu anlamadım.Fransa'da bi zorluk yok sabit şampiyon.Kalite desen Meksika orada ne yapıyor ayrıca İspanya, İtalya ve Arjantin'in gerisinde.Kalite anlamında üsteki liglerden sadece Meksika'dan iyiyiz.Diğer ligler bizden daha kaliteli.Ukranya da Portekiz de bizden kaliteli.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu en kaliteli lig sıralaması olmalı. dünyanın en zorlu ligi türkiye ![]() Herşeye rağmen Bu Takım Bu Sene Şampiyon Olacak!!!
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |