![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa çocuklar anlamıyorum yaa..ne demek 10 numara..on numara diye bir tanım sadece bizde var..Pele 10 numaraydı..ve 10 numaranın başlangıcı idi..seyrettiniz mi hiç Peleyi..çok mu güçlü kuvvetliydi..kendine iş ve tiraj arayan salak yorumcuların uydurduğu,bazı oyuncuların sa sahada yatmak için arkasına saklandığı bir şey 10 numara masalı..ne yani 10 numara tam puan demektir mantığı ile 5 numara giyen yarım oyuncu mu..yada 15 numara giyen süpermen mi..Sahadaki pozisyonlara gelince ,10 numara diye bir pozisyon mu var..yani ;sağbek ,stopper,santrafor ..vs..vs.. bir de 10 numara mı var..haa..oyun kurucu dan bahsediyorsanız;her maçın,her setin ayrı bir pas merkezi olur..bu sadece futbol oynamış olanların bildiği bir şey..Delgado ya gelince..o takımın pas merkezlerinden biri..İnsiyatif alıp dikine oynadığı için çok top kaybediyor..Sahada asla eli belinde değil..en azından bölgesine kadar gelip orayı kapatıyor..çok formsuz olduğu da bir gerçek..ama asla futbolu sadece tv den seyredenlerin ağzına sakız olacak biri de değil..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2-3 gün öncede buna benzer bi konu açıldı..o zaman da aynı tepkiyi verdim..Arkadaşlar Bu konuları sezon sonu tartışsak çok daha iyi değil mi ? Şampiyonluğa koşan bir takımda bunları şuan tartışmak abeste iştigalden başka bir şey değildir.. Delgadonun performansından bende hiç memnun değilim..ancak şimdilik sadece Delgadoya değil Tüm oyuncularımıza hatta yönetime,teknik yönetime destek vermek zorundayız..Lütfen !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benzer konu ile bende delgadoya kızdığımı söyelemiştim sezon sonu na kadar beklemekten başka çare yok eskişehir maçı çok önemli ben sonkez daha hadi delgado bu maçı sen bitir seni ayakta alkışlayalım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şunu da belirteyim kızmakla sonuna kadar haklısınız..Bende çok kızıyorum..Ancak zamanı değil bu tür yorumlar için..Sezon sonu enine boyuna tartışırız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazancım..ne yalan söyliyeyim ben şu "kızmak" sözüne de pek katılamıyorum..Neden kızıyoruz..ki Biz ancek beğeniriz ya da beğenmeyiz..ki şu sıralar ben de beğenmiyorum Delgado yu..Adamın oynadığı oyun belli stili belli..Asla antrenmandan kaytaran biri de değil..demek ki açığı kapatamıyor..Haa..Lincoln gibi yapar kızarız ama.bu adam çalışıyor didiniyor ama demek ki yanındaki oyuncularla aynı frekansta değil..Bu yıl artık olmaz ama önümüzdeki yıl artık gidermi kalırmı onu da hoca değerlendirir.Kalırsa da muhakkak ki yeteneklerini ortaya çıkaracak bir formül bulur..Aslında Fink in alınması Delgado nun kalacağına işarettir bence...Bize düşen se sahada iken desteklemek..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zamanı değilmişşşş.... yeri değilmişşşş..... açık ve net olmak , her şeyi zamanında söylemek ne zaman suç oldu ?*? hem nerden biliyorsunuz zamanı olmadığını ? belki yarın çok geç olacak ??? pısırıklığı bırakın ve gözünüzle gördüğünüz gerçekleri saklamayın '!!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sözleriniz de anlaşılan açık ve netlik değil, futbol konusunda boş olduğunuz. Onu da dışa vurmuşsunuz. Acı olan buna kendinizi de inandırmanız. Futbolda matematikteki gibi formül yoktur. Kalıplar yoktur. Kişilere özgü yorum vardır. Sizin yaptığınız da yorumdur. Kişiye özgüdür. Kimsede size katılmak zorunda değildir. İnsanlar kendi görüşünü söylerler. Buna katılırsınzı yada katılmazsınız. Sonuçta burası forum ortamı. Burada denmek istenen "Tartışmaları sezon sonuna bırakın", şu anda 6 hafta var, 7 maç var. Özetle; Tartışmak ayrıdır, onunda kendine özgü bir üslubu vardır ama sizin yaptığınız tamamiyle saçmalama. Tartışma değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |